D.A SİSTEM GTA 5 FPS NASIL ?

msaa kapatınca oyun pixel pixel oluyor hoşlanmıyorum zaten vsync açıp oynadığımdan grafik güzel dursun yeter 60 fps ve grafik güzel duruyorsa benim için sıkıntı yoktur çünkü monitör 60hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum sen kaç fps alıyorsun
Online de 80 100 arasi single 100 ustu

Arkadaşlar d.a sistem 2 hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama insan endişeleniyor ve hemen mudahale etmek istiyor. gta 5 de her şeyi en yükseğe aldım msaa vs dahil hepsi en yüksekte ve benchmark testine girdim ve ortalama 80-100 arasında sonuç verdi sizce bu değerler nasıl normal mi ? sıcaklık değerleri de ekran kartı 52 derece işlemci 64 derece
işlemci voltajını falan düşürdün mü yoksa her şey geldiği gibi mi fps çok iyi bu arada daha fazla istiyorsan fxaa yada msaa kapa biri açık kalsın 144fpse kadar çıkarsın

Arkadaşlar d.a sistem 2 hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama insan endişeleniyor ve hemen mudahale etmek istiyor. gta 5 de her şeyi en yükseğe aldım msaa vs dahil hepsi en yüksekte ve benchmark testine girdim ve ortalama 80-100 arasında sonuç verdi sizce bu değerler nasıl normal mi ? sıcaklık değerleri de ekran kartı 52 derece işlemci 64 derece
kasa hangi kasa?

Bende 1660 ve 1600 af var ben 70-100 arası alıyorum bir sorun olmalı.

işlemci voltajını falan düşürdün mü yoksa her şey geldiği gibi mi fps çok iyi bu arada daha fazla istiyorsan fxaa yada msaa kapa biri açık kalsın 144fpse kadar çıkarsın
144 sanmıyorum çıkamaz yani ev içi dokularda fln 144 civarı görebilir ama full ayarlarda msaa ve fxaa kapalı olursa 110 120 civarı gezer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sistemi önerir misiniz? yoksa 1000tl daha koyup da sistem 2 mi?
Bütçe varsa tabii ki d.a2 o fiyata üstüne yok çünkü ama benim sistem 4340 TL bütçen Max böyle birseyse evet öneririm gayet güzel değerler alabiliyorum oyunlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,805
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri