D.Günüm için Max 750tl kulaklık öner misiniz

berata

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar Doğum günüm için kulaklık aldırmaya karar verdim normalde telefon kulaklığı ile idare ediyordum artık baydı. Max 750 tl belkide fiyatı aşabilirim şöyle güzel sesleri veren 7.1 güzel dış görünümü olan kulaklık var mıdır bildiğinz ?

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Arkadaşlar Doğum günüm için kulaklık aldırmaya karar verdim normalde telefon kulaklığı ile idare ediyordum artık baydı. Max 750 TL belkide fiyatı aşabilirim şöyle güzel sesleri veren 7.1 güzel dış görünümü olan kulaklık var mıdır bildiğinz ?
hypher x alpha cloud bak

Arkadaşlar Doğum günüm için kulaklık aldırmaya karar verdim normalde telefon kulaklığı ile idare ediyordum artık baydı. Max 750 TL belkide fiyatı aşabilirim şöyle güzel sesleri veren 7.1 güzel dış görünümü olan kulaklık var mıdır bildiğinz ?
dgko yılbaşında steelseries kulaklıklar belki indirime girer onları takip edebilirsin

dın dırırı dındıııı
dındırırı dın dı
dındırırı dındırırı dındırırııııı
dın dıııııııın
asdasdasdas

maxresdefault.jpg

steelseries tasarım olarak bence en iyisi ama ses kalitesi olarak pek tavsiye etmiyolar anladığım kadarıyla

Bütçe artarsa.
Stereo ama iş görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steelseries tasarım olarak bence en iyisi ama ses kalitesi olarak pek tavsiye etmiyolar anladığım kadarıyla
Ses kalitesi dersen bence Corsair,Rahatlık dersen Razer Nari gibi seriler var mükemmel.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

Fury X çok iyi olur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,279
Üyeler
185,397
Son üye
Onurtrk
Geri