D-Smart İnternet Rezilliği

-Cenker

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,323
iiiii.PNG

Dostlarım iyi akşamlar.Bu kadar rezil bir internet görmedim.Önceden 15 mb alırken bugün 3 mb internet alıyorum.Müşteri temsilcisini aradığımda bu hız 1mb e düştü şaka gibi.Birde bir şey IP sı dedi ama inanın anlamadım.Aylık 23 TL gibi bir fark ödeyecekmişim.Şuan uyduyla birlikte kotasız internete 90TL ödüyoruz.Evin önüne ise 36 mb geliyor.Önceden aradıklarımda ise apartman kablolarında bir sıkıntı olduğunu söylemişlerdi.Aklımda 200GB lık Vodofone RedBox tarifesi var 4.5G hız veriyormuş taşımalı internet başka ne önerirsiniz.Ayrıca aylık 30 TL farkla istediğim yere taşıyabiliyormuşum.SuperBox bundan düşünmedim.Taşıyacağım yerlerde TurkCell alt yapısı yok.Başka önerileriniz varsa nütfen belirtin.İyi forumlar dostlarım :)

şahsen ben 16mbpslik adsl kullanıyorum olması gereken hıza yakın alıyorum, sizin altyapı da sorun olabilir mi?

bir dakika yapıp atıyorum

şahsen ben 16mbpslik adsl kullanıyorum olması gereken hıza yakın alıyorum, sizin altyapı da sorun olabilir mi?
yapıp atıyorum hocam bir dakika
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sssssssssssss.PNG

buyrun hocam

hocam netspeed ve millenicomdan da sorgulayabilir misin,

üüüüü.PNG

buyrun

D Smart'ın bir kez bile birisine doğru düzgün internet verdiğini görmedim.
ASDKMSADASDŞASDM Hocam haklısınız da iyiydi yani memnundum ta ki şu koronadan sonra taahhütümün bitmesi için gün saydım resmen. Martta bitecek 3 ay daha devam edecek bu rezillik.Ne önerirsiniz ?

bina içi kablolarda sıkıntı olma ihtimali olabilir,
ASDKMSADASDŞASDM Hocam haklısınız da iyiydi yani memnundum ta ki şu koronadan sonra taahhütümün bitmesi için gün saydım resmen. Martta bitecek 3 ay daha devam edecek bu rezillik.Ne önerirsiniz ?
millenicom

bina içi kablolarda sıkıntı olma ihtimali olabilir,

millenicom
Kime göstereceğim bu kabloları dostum.Binaya gelen kabloda mı yoksa direkt bana gelen kabloda mı sıkıntı olabilir ?

Geri