edehalil
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Halil İbrahim Yesirci
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun ve Pc toplama
3 aydır "port sorunu (altyapı sorunu)" yüzünden internete erişimim YOK. Bu durumdan dolayı abonelik iptali istiyorum fakat şu cayma bedelini önüme atıyorlar.
BTK'ya şikayet oluşturdum ve bana en kısa süre dediler 1 hafta geçti ses seda yok. Cayma bedelini bir gün 1980 tl bir gün 1200 tl bir gün 900 tl olarak söylüyorlar. Bu nasıl bir artıştır ?!
Acil yardım gerek artık.
BTK'ya şikayet oluşturdum ve bana en kısa süre dediler 1 hafta geçti ses seda yok. Cayma bedelini bir gün 1980 tl bir gün 1200 tl bir gün 900 tl olarak söylüyorlar. Bu nasıl bir artıştır ?!
Acil yardım gerek artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Btk'ya oluşturduğum şikayette iptal istememe rağmen beni arayıp dalga geçermiş gibi tekrardan "En kısa sürede tarafınıza bilgi yollayacağız" diyorlar. YANİ gerekli personeli bile yollamama ihtimalleri var.3 aydır "port sorunu (altyapı sorunu)" yüzünden internete erişimim YOK. Bu durumdan dolayı abonelik iptali istiyorum fakat şu cayma bedelini önüme atıyorlar.
BTK'ya şikayet oluşturdum ve bana en kısa süre dediler 1 hafta geçti ses seda yok. Cayma bedelini bir gün 1980 TL bir gün 1200 TL bir gün 900 TL olarak söylüyorlar. Bu nasıl bir artıştır ?!
Acil yardım gerek artık.