Neler Yeni

D-Smart taahhüt olmadan abonelik iptali nasıl yapılır?

edehalil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil İbrahim Yesirci
İlgilendiği Kategoriler
Oyun ve Pc toplama
3 aydır "port sorunu (altyapı sorunu)" yüzünden internete erişimim YOK. Bu durumdan dolayı abonelik iptali istiyorum fakat şu cayma bedelini önüme atıyorlar.
BTK'ya şikayet oluşturdum ve bana en kısa süre dediler 1 hafta geçti ses seda yok. Cayma bedelini bir gün 1980 tl bir gün 1200 tl bir gün 900 tl olarak söylüyorlar. Bu nasıl bir artıştır ?!
Acil yardım gerek artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 aydır "port sorunu (altyapı sorunu)" yüzünden internete erişimim YOK. Bu durumdan dolayı abonelik iptali istiyorum fakat şu cayma bedelini önüme atıyorlar.
BTK'ya şikayet oluşturdum ve bana en kısa süre dediler 1 hafta geçti ses seda yok. Cayma bedelini bir gün 1980 TL bir gün 1200 TL bir gün 900 TL olarak söylüyorlar. Bu nasıl bir artıştır ?!
Acil yardım gerek artık.
Btk'ya oluşturduğum şikayette iptal istememe rağmen beni arayıp dalga geçermiş gibi tekrardan "En kısa sürede tarafınıza bilgi yollayacağız" diyorlar. YANİ gerekli personeli bile yollamama ihtimalleri var.

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
Fatura çıkarıyorlar ise tüketici hakem heyetine de başvur istersen

edehalil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil İbrahim Yesirci
İlgilendiği Kategoriler
Oyun ve Pc toplama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fatura çıkarıyorlar ise tüketici hakem heyetine de başvur istersen
İptal'i başlatamıyorum bile
Müşteri hizmetlerini aradığımda: "Hattınızda sorun olduğundan iptali gerçekleştiremiyoruz" ve ya direkt yüzüme kapatarak işi daha da uzatıyorlar. Acı olan bunları şikayet etsem bile bir şeyin olmayacağı.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
Kardeşim bunların aynısını tüketici hakem heyetine şikayet oluştururken yaz ve ondan önce konuşma yapıp ses kaydına al delil olarak çünkü normalde iptal etmek zorunda ve ayriyetten taahütün 1 yıldan uzunsa bu yasal değil

Top Bottom