dostum 1 hafta önce yaptırdım zatenilk önce sağlık ocağına gidip kan testi yaptır d vitaminine baksınlar eğer çok düşükse zaten vitamin veriyorlar ve o düzeltiyor
daha doktora gitmedim diğer tahlillerim çıkmadığı içinek'i görmemişim doktorun vitamin vermesi gerekir ona söyledin mi ?
hmm o zaman bekliceksin mecbur sağlık ocağı sana vitamin yazar düzelirsindostum 1 hafta önce yaptırdım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha doktora gitmedim diğer tahlillerim çıkmadığı için
Ben de aynı durumdayım Dışarı çıkmıyorsan bile varsa eğer balkonda, camda 10 - 15 dakika takıl. Öğle saatlerinde daha etkili oluyor.hiç güneşe çıkmayan ben bu konuyu beğenmedi
Ondan düşük zaten kanka XD. Birde Magnezyum eksikliğin olabilir. Şu besinleri tüketiyor musun?hiç güneşe çıkmayan ben bu konuyu beğenmedi
Ispanak gibi yeşil yapraklı sebzeler, fındık, ceviz, kuru kayısı, badem, karpuz, haşhaş tohumu, roka, şalgam, patlıcan, hurma, pırasa, kereviz, fasulye, bezelye, soya fasulyesi, süt, yoğurt, kabuklu yemişler, muz, avokado, bitter çikolata, ay çekirdeği, susam, dil balığı, tam tahıl gevreği, sert sular
Devit 3 diye ampul var. 15 günde 1 mi ne içiyorsun. Baya etkili o. Onu kullanabilirsin.Hangi D vitamini takviyesini almalıyım.. Hangi yiyecekleri yemeliyim vs.