Neler Yeni

D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Merhabalar ben 18 yaşında bir gencim,büyük bir hayalim var ve peşinden koşmak istiyorum . tabii ki peşinden koşacağım,fakat becerebilcek miyim? ben hayalimin peşinden koşmak için çalışmaya başladım ve sonuna kadar gidebilceğimin farkındayım ,gerçekten başarabilcek miyim? kaderde yazıp yazmadııgndan dolayı emeklerim boşa gider mi? kaderden cok başarıya inansak bu yolda ilerlermiyim bana yol gösterirseniz sevinirim evrensel enerji olur herşeye açığım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Futboldanmı bahsediyorsun ?

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Pala
Eğer bir yola başlicaksan düşünmeyi kesiceksin yolda yapabilirmiyim falan vs bu düşünceleri hiçbir şekilde düşünmiceksen kendine söz ver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar ben 18 yaşında bir gencim,büyük bir hayalim var ve peşinden koşmak istiyorum . tabii ki peşinden koşacağım,fakat becerebilcek miyim? ben hayalimin peşinden koşmak için çalışmaya başladım ve sonuna kadar gidebilceğimin farkındayım ,gerçekten başarabilcek miyim? kaderde yazıp yazmadııgndan dolayı emeklerim boşa gider mi? kaderden cok başarıya inansak bu yolda ilerlermiyim bana yol gösterirseniz sevinirim evrensel enerji olur herşeye açığım.
ve de baya bir zorlanıcaksın eğer başaramasan bile EMİN OL pişman olmiyacaksın çünnkü baya bir şey öğreniyoırsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bir yola başlicaksan düşünmeyi kesiceksin yolda yapabilirmiyim falan vs bu düşünceleri hiçbir şekilde düşünmiceksen kendine söz ver
içimden ama bi sinsi taraf var kesinlikle yapıcaksın der gibi çok yüksek özgüvenle konuşuyor gibi.

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Pala
içimden ama bi sinsi taraf var kesinlikle yapıcaksın der gibi çok yüksek özgüvenle konuşuyor gibi.
Yola başlarken motive olması güzel bir şey ama bu genelde kaybolur sonra yerini disipline bırakır

Hiçbir Şekilde Bu Yola Çıktığında acaba yapabilecekmişmi ben yapamam imkansız gibi şeyler düşünmiceksin EĞER DÜŞÜNECEKSEN ŞİMDİ DÜŞÜN, YOL BAŞLADIĞINDA DÜŞÜNMEK YOK ENGELLE KENDİNİ KENDİNDEN ŞÜPHE EDERSE YARRA YERSİN

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yola başlarken motive olması güzel bir şey ama bu genelde kaybolur sonra yerini disipline bırakır

Hiçbir Şekilde Bu Yola Çıktığında acaba yapabilecekmişmi ben yapamam imkansız gibi şeyler düşünmiceksin EĞER DÜŞÜNECEKSEN ŞİMDİ DÜŞÜN, YOL BAŞLADIĞINDA DÜŞÜNMEK YOK ENGELLE KENDİNİ KENDİNDEN ŞÜPHE EDERSE YARRA YERSİN
EYVALLAH KARDEŞİM ABİM

• Beğen

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ben kadere inanmam başarının sırrı çok çalışmak bir de kartal imam hatip

Ben şansa inanmam. Başarmanın tek sırrı çok çalışmak. Hep daha iyisi için. Ben her gün Pharmaton kullanıyorum. Ginseng G115 içeren tek multvitamin. Dikkatimi hiçbir şey dağıtmamalı ve gün boyu zinde olmalıyım. Hayat bir maraton ve hiç durmadan koşmalısın. Pharmaton. Asla pes etme

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
Ben şansa inanmam. Başarmanın tek sırrı çok çalışmak. Hep daha iyisi için. Ben her gün Pharmaton kullanıyorum. Ginseng G115 içeren tek multvitamin. Dikkatimi hiçbir şey dağıtmamalı ve gün boyu zinde olmalıyım. Hayat bir maraton ve hiç durmadan koşmalısın. Pharmaton. Asla pes etme
ZIBAB IVJJJJJJJJJJJJ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom