Neler Yeni

D3041-A1 anakartına hangi işlemciyi almalıyım?

AstorX12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Arkadaşlar bu D3041-A1 anakartına bir işlemci düşünmüştüm fakat olmuyormuş bu anakartın desteklediği güzel bi işlemci önerir misiniz? çok pahalı olmasın ve oyun oynatsın yani valorant gibi oyunları rahatlıkla oynayabileyim zaten ekran kartım gt 1030 var

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ferhat Bilgi
Arkadaşlar bu D3041-A1 anakartına bir işlemci düşünmüştüm fakat olmuyormuş bu anakartın desteklediği güzel bi işlemci önerir misiniz? çok pahalı olmasın ve oyun oynatsın yani valorant gibi oyunları rahatlıkla oynayabileyim zaten ekran kartım gt 1030 var
Yanlış bilmiyorsam bu anakart açmıyordu valoyu hata veriyordu bende de vardı anakart hatası veriyordu şimdi sistemi değiştirdim tam doğru adı bu muydu hatırlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem adam olmaz hocam bütçe varsa anakart işlemci değişin bence

AstorX12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bilmiyorsam bu anakart açmıyordu valoyu hata veriyordu bende de vardı anakart hatası veriyordu şimdi sistemi değiştirdim tam doğru adı bu muydu hatırlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem adam olmaz hocam bütçe varsa anakart işlemci değişin bence
anakart açıyor hocam hatta indirdim 100 fps de aldım fakat sürekli işlemci yüzünden drop yedim sıkıntı işlemcide hocam pentium e6600 çok kötü ekran kartı idare ediyor güzel valorant dışındada zorluyor işlemcim

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ferhat Bilgi
anakart açıyor hocam hatta indirdim 100 fps de aldım fakat sürekli işlemci yüzünden drop yedim sıkıntı işlemcide hocam pentium e6600 çok kötü ekran kartı idare ediyor güzel valorant dışındada zorluyor işlemcim
Yeni işlemci de alsan şuankinden çok farklı olmaz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,137
Üyeler
168,241
Son üye
soundhs
Top Bottom