Neler Yeni

D3K2 Gerçekten Boy Uzatıyor Mu?

Bahoz2162

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şahin Yılmaz
Selamlar dostlar,
16 yaşında(3aya 17)165 57kg bir insanım.
Boyum yaşıtlarımın altında Babam 175 Annem 155 dayılar 165 168 amca 180 genel olarak ortalama sayılabilcek bir boya sahip ailemdeki kişiler(bir kısım anne tarafı hariç)
Oldukça sağlıklı,dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum,ufaktan spor yaparım,uyku düzenime dikkat ederim genel olarak böyleyim.
Bir kaç aydır bir furya var Herkes D3K2'yi konuşuyor veya kullanıyor çok fazla bilgi var ancak doğrulukları şüpheli
Kendisi kullanan veya yakın çevresinden kullanan olan yada bilgi sahibi olan bir Arkadaş yazarsa çok makbule geçer.
Şimdiden çok teşekkürler.

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Ali
Selamlar dostlar,
Boyum yaşıtlarımın altında Babam 175 Annem 155 dayılar 165 168 amca 180 genel olarak ortalama sayılabilcek bir boya sahip ailemdeki kişiler(bir kısım anne tarafı hariç)
Oldukça sağlıklı,dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum,ufaktan spor yaparım,uyku düzenime dikkat ederim genel olarak böyleyim.
Bir kaç aydır bir furya var Herkes D3K2'yi konuşuyor veya kullanıyor çok fazla bilgi var ancak doğrulukları şüpheli
Kendisi kullanan veya yakın çevresinden kullanan olan yada bilgi sahibi olan bir Arkadaş yazarsa çok makbule geçer.
Çinko eksikliğin olabilir mi ?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
PichHasso
aslında kimse bilmiyor ama ergenlik döneminde zayıf olup uzamayı beklemek pek doğru bir şey değil beslenmeni biraz daha arttırıp d3k2 vitamini dha ve bunun yanında boy uzamasını etkileyen sporlar yapmanı tavsiye ederim spor salonuna yazılıp ip atlama ve barfiks barına asılıp 2 ayağın arasına 10-15 kg (gücüne göre) dambıl tutup dayanabildiğin kadar durabilirsin senin yaşlarında ben 166 boyundaydım 25 yaşında 182 yim şu an (ek olarak haftada 3 gün yüzmeye giderdim)

Bahoz2162

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şahin Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GH işe yarar. D3K2 tek başına bir etki etmez.
Gh takviye olarak aliniyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çinko eksikliğin olabilir mi ?
Bilmiyorum neden sordunuzki

aslında kimse bilmiyor ama ergenlik döneminde zayıf olup uzamayı beklemek pek doğru bir şey değil beslenmeni biraz daha arttırıp d3k2 vitamini dha ve bunun yanında boy uzamasını etkileyen sporlar yapmanı tavsiye ederim spor salonuna yazılıp ip atlama ve barfiks barına asılıp 2 ayağın arasına 10-15 kg (gücüne göre) dambıl tutup dayanabildiğin kadar durabilirsin senin yaşlarında ben 166 boyundaydım 25 yaşında 182 yim şu an (ek olarak haftada 3 gün yüzmeye giderdim)
Yorumunuz için sağolu peki aile genetiğiniz nasıl

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
PichHasso
Gh takviye olarak aliniyormu

Bilmiyorum neden sordunuzki

Yorumunuz için sağolu peki aile genetiğiniz nasıl
hepsi kısa şu an ailenin en uzunuyum

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ahmet
Selamlar dostlar,
Doktora git daha net bilgi sahibi olursun

Top Bottom