Neler Yeni

D4 ile dualshock bağlama

Eresbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer Emir Kamuran
Bütçe
430
Media Markttan 430 tl ye dualshock 4 alacağım ama bazı oyunlarda sıkıntı yapacağı söylendi.
Bu nedenle d4 isimli bir uygulamayı buldum bu uygulamayı yapınca her oyunda sıkıntısız çalışıyormuş
fakat bu uygulamayı kurup gamepadi bağladıktan sonra çarpıya basınca bir sıkıntı yaratır mı,
açık kalmak mı zorunda mı?Bazı oyunlarda ve epic games xbox game passte sıkıntı yaratır mı
Bunun yerine monster mı alayım

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
DS4WINDOWS programı ile sorunsuz kullanıyordum ben.

Eresbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer Emir Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
programı kapatınca sıkıtnı oldu mu ve her platformda ki oyunu kablosuz oynadınız mı
Sorun yaşadığım oyun olmadı. Steam, Origin ve Epic Games oyunları ile sorunsuz çalışıyordu. Kablosuz olarak kullanıyordum.

Eresbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer Emir Kamuran
Sorun yaşadığım oyun olmadı. Steam, Origin ve Epic Games oyunları ile sorunsuz çalışıyordu. Kablosuz olarak kullanıyordum.
peki program arkada açık kalıyor muydu

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Road of Death

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Berat
Media Markttan 430 TL ye dualshock 4 alacağım ama bazı oyunlarda sıkıntı yapacağı söylendi.
Bu nedenle d4 isimli bir uygulamayı buldum bu uygulamayı yapınca her oyunda sıkıntısız çalışıyormuş
fakat bu uygulamayı kurup gamepadi bağladıktan sonra çarpıya basınca bir sıkıntı yaratır mı,
açık kalmak mı zorunda mı?Bazı oyunlarda ve epic games xbox game passte sıkıntı yaratır mı
Bunun yerine monster mı alayım
forza horizon 4'ü ve Origin üzerinden aldığım FİFA'yı oynayamadım

kablolu bir xbox360 gamepad işinizi görecektir diye düşünüyorum en azından programa gerek duymadan daha sağlıklı çalışır

Eresbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer Emir Kamuran
forza horizon 4'ü ve Origin üzerinden aldığım FİFA'yı oynayamadım

kablolu bir xbox360 gamepad işinizi görecektir diye düşünüyorum en azından programa gerek duymadan daha sağlıklı çalışır
forza horizon 4 ü nereden oynuyordunuz ve bana dualshock mantıklı gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani? DS4'ü kullanırken açıyor, işim biitince kapatıyordum programı.
oyuna gireceğiniz zaman açıp giriyordunuz sonra kapatıyor muydunuz ve fps de sıkıntı yaratmayacak bir program di mi yeni pc me virüs yüklemek istemiyorumda

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
forza horizon 4 ü nereden oynuyordunuz ve bana dualshock mantıklı gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyuna gireceğiniz zaman açıp giriyordunuz sonra kapatıyor muydunuz ve fps de sıkıntı yaratmayacak bir program di mi yeni PC me virüs yüklemek istemiyorumda
Güvenli bir program olmasa forumda önermezdim.

Eresbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer Emir Kamuran
Güvenli bir program olmasa forumda önermezdim.
son bir soru daha soracağım şimdi bluetooth ile bağladıktan sonra ds4 de gözükücek sonra istediğim oyuna girebilirim dimi ayar yapmaya gerek yok sadece usb ya da bluetooth ile bağladıktan sonra uygulamayı açıcam uygulamayı arka plana attıktan sonra istediğim oyunu açıp oynayabileceğim di mi ama steam için bu uygulamaya gerek yok sanırım

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
son bir soru daha soracağım şimdi bluetooth ile bağladıktan sonra ds4 de gözükücek sonra istediğim oyuna girebilirim dimi ayar yapmaya gerek yok sadece usb ya da bluetooth ile bağladıktan sonra uygulamayı açıcam uygulamayı arka plana attıktan sonra istediğim oyunu açıp oynayabileceğim di mi ama steam için bu uygulamaya gerek yok sanırım
Steam için gerek yok, geniş ekran moduna alıp oradan bağlayabiliyorsun. Uyumlu olan oyunlarda kullanabilirsin kontrolcüyü bu şekilde.

Eresbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömer Emir Kamuran
Steam için gerek yok, geniş ekran moduna alıp oradan bağlayabiliyorsun. Uyumlu olan oyunlarda kullanabilirsin kontrolcüyü bu şekilde.
peki bir adam forza ve fifa oynayamadığını söylemiş siz oynayabildiniz mi

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom