Neler Yeni

DA-2 Alanlar mesaj atabilir mi lütfen?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
RX 5600 XT asus tuf evo ekran kartıyla da 2 alan arkadaşlar mesaj atabilir mi lütfen. Sorum: Ekran kartı freesync ile adaptif şekilde çalışıyor mu? Freesync açınca ekranda parlaklık titremesi oluyor mu diye soracaktım. EDİT: Bir tek cs go da oluyor bu sorun başka oyun da yaşamadım.

Son düzenleme:

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
RX 5600 XT asus tuf evo ekran kartıyla da 2 alan arkadaşlar mesaj atabilir mi lütfen. Sorum: Ekran kartı freesync ile adaptif şekilde çalışıyor mu? Freesync açınca ekranda parlaklık titremesi oluyor mu diye soracaktım.
rez aynısı bende oluyor freesync i kapatınca titreme geçiyor açınca titriyor. Monitörün ayarına bakıyorum freesync açık olduğunda hz düşünce parlaklık titriyor kapatınca titremiyor.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rez aynısı bende oluyor freesync i kapatınca titreme geçiyor açınca titriyor. Monitörün ayarına bakıyorum freesync açık olduğunda hz düşünce parlaklık titriyor kapatınca titremiyor.
Sırf bu sorun yüzünden monitörümü satacaktım sorunun ekran kartı kaynaklı oldugunu farkettim. Horizon zero dawn oynuyorum ampüller var ampullere bakarken bir şey yok. Ama bakarken saga sola çevirdigim zaman disko tarzında ampüller yanıp sönüyor sürekli yani titreşimsel sorun bu ekran kartının hamurun da var resmen. O ışıklar çünkü normalde sürekli yanıyor sabit olarak bakarsam. Fareyi çevirince ışık ama yanıp sönüyor gibi oluyor disko modu gibi. Kısacası amd rx 5600 xt kartında sorun var bariz. Sizin kullandıgınız monitör markası ne acaba? Benim asus vg24vq

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Balcı
Bende da 3 var 1660 Super ekran kartıylada yapıyor onu güncelleme geldi ekran kartına ilk aldığımda yoktu freesync açıkken 144 hz sabitti ekran kartına güncelleme yaptıktan sonra freesync kapatmak zorunda kaldım hz düşüyor ekranda titreme oluyor

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sırf bu sorun yüzünden monitörümü satacaktım sorunun ekran kartı kaynaklı oldugunu farkettim. Horizon zero dawn oynuyorum ampüller var ampullere bakarken bir şey yok. Ama bakarken saga sola çevirdigim zaman disko tarzında ampüller yanıp sönüyor sürekli yani titreşimsel sorun bu ekran kartının hamurun da var resmen. O ışıklar çünkü normalde sürekli yanıyor sabit olarak bakarsam. Fareyi çevirince ışık ama yanıp sönüyor gibi oluyor disko modu gibi. Kısacası amd rx 5600 xt kartında sorun var bariz. Sizin kullandıgınız monitör markası ne acaba? Benim asus vg24vq
benim sistemimde da-2 bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
benim sistemimde da-2 bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım
Sorunu çözdüm. Oyun optimizasyon sorunlu oldugu için öyleymiş. Ama cs go da freesync açamıyorum titreme yapıyor. Onu saymazsak çogu oyunda iyi çalışıyor. Sıkıntı şimdilik yok yani.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sorunu çözdüm. Oyun optimizasyon sorunlu oldugu için öyleymiş. Ama cs go da freesync açamıyorum titreme yapıyor. Onu saymazsak çogu oyunda iyi çalışıyor. Sıkıntı şimdilik yok yani.
ben kampanyayı ucundan kaçırdığımdan hzd ı deneyemedim diğer çoğu oyunda da yaşamadım problemi umarım sadece hzd da vardır

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
ben kampanyayı ucundan kaçırdığımdan hzd ı deneyemedim diğer çoğu oyunda da yaşamadım problemi umarım sadece hzd da vardır
Horizon zero dawnın kendisinde sorun varmış. Youtube da izledim çünkü aynı sorunlar var. Sorun demiyelim optimizasyonu yapamamışlar. Biraz bilgisizlikten ben olayı büyüttüm yani. Ama cs go da niye freesync açınca parlaklık titreyip, artıp azalıyor sürekli anlam veremedim. Pek te umursamıyorum yapacak bir şey yok. Belki paggie 1.2 dp kablo alırım.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
monitörde aynı sistem de aynı. sende video izlerken ekran kayıyor mu yani titriyo gibi mi ? kamera geçişlerinde filan ekranın titrediği bariz belli olyuro

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
RX 5600 XT asus tuf evo ekran kartıyla da 2 alan arkadaşlar mesaj atabilir mi lütfen. Sorum: Ekran kartı freesync ile adaptif şekilde çalışıyor mu? Freesync açınca ekranda parlaklık titremesi oluyor mu diye soracaktım.
bende nedense oluyor DA2 Kullanıyorum
ama fressync ile alakası yok bazen kendi kendine oluyor

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
bendede var nasıl kapatıyoruz

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Olmuyor

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Oyunun yükleme ekranında filan hz düşünce parlaklıyor titriyor bide oyundayken tuşlarla ses kısıncada titriyor (hz düştüğünden dolayı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,018
Üyeler
166,675
Son üye
riotun4q
Top Bottom