Neler Yeni

DA-2 Alanlar mesaj atabilir mi lütfen?

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
RX 5600 XT asus tuf evo ekran kartıyla da 2 alan arkadaşlar mesaj atabilir mi lütfen. Sorum: Ekran kartı freesync ile adaptif şekilde çalışıyor mu? Freesync açınca ekranda parlaklık titremesi oluyor mu diye soracaktım.
bende valorantta oluyor

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
rez aynısı bende oluyor freesync i kapatınca titreme geçiyor açınca titriyor. Monitörün ayarına bakıyorum freesync açık olduğunda hz düşünce parlaklık titriyor kapatınca titremiyor.
Garip

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
RX 5600 XT asus tuf evo ekran kartıyla da 2 alan arkadaşlar mesaj atabilir mi lütfen. Sorum: Ekran kartı freesync ile adaptif şekilde çalışıyor mu? Freesync açınca ekranda parlaklık titremesi oluyor mu diye soracaktım.
valo.png
Bıçagın üstündeki dalgalanma oluyor bende onun gibi bir şeymi

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
bende nedense oluyor DA2 Kullanıyorum
ama fressync ile alakası yok bazen kendi kendine oluyor
Senin monitör ne hacı :D?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle Bıçagın üstündeki dalgalanma oluyor bende onun gibi bir şeymi
Öyle bir sorun degil şöyle anlatabilirim oyunun rengi falan gitmiyor hani görüntüde bir şey yok. Evde lamabayı sürekli kapatıp açarsın ya öyle bir ışık gelgit sorunu. Freesync flicker diye youtube aratırsan birkaç video olacaktı görürsen daha iyi anlarsın hacı. :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Öyle bir sorun degil şöyle anlatabilirim oyunun rengi falan gitmiyor hani görüntüde bir şey yok. Evde lamabayı sürekli kapatıp açarsın ya öyle bir ışık gelgit sorunu. Freesync flicker diye youtube aratırsan birkaç video olacaktı görürsen daha iyi anlarsın hacı. :D
James Donkey 27 inç

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Bende da 3 var 1660 Super ekran kartıylada yapıyor onu güncelleme geldi ekran kartına ilk aldığımda yoktu freesync açıkken 144 hz sabitti ekran kartına güncelleme yaptıktan sonra freesync kapatmak zorunda kaldım hz düşüyor ekranda titreme oluyor
Nvidia ekran kartında freesyncmi açtın :D

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı

bende olmuyor o zaman bende o sorun var
sen aldın demi da sistem 2 yi

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
James Donkey 27 inç
Suçu monitöre atmayalım o zaman başka bir forum da okumuştum rx 5600 xt'ler her display port kablosunu begenmiyormuş bir kaç sorun yaşayan olmuş. Paggie 1.2 sanırım alacagız. Onlar paggie 1.2 takınca düzeltmişler tüm sorunları. Ben pek umursamıyorum bir tek cs go da yaşadım bu sorunu çünkü.

bende olmuyor o zaman bende o sorun var
sen aldın demi da sistem 2 yi
Evet ilk çıktıgın da almıştım

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Suçu monitöre atmayalım o zaman başka bir forum da okumuştum rx 5600 xt'ler her display port kablosunu begenmiyormuş bir kaç sorun yaşayan olmuş. Paggie 1.2 sanırım alacagız. Onlar paggie 1.2 takınca düzeltmişler tüm sorunları. Ben pek umursamıyorum bir tek cs go da yaşadım bu sorunu çünkü.

yani arada oluyordu şimdi düzeldi

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet

HDMI ile de aynı sorun var denedim ben

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
HDMI ile de aynı sorun var denedim ben
Anlamadım tam senin dedigini hacı. Display port vardı bir de hdmi ile mi denedin? Displayport kablosundan dp kablosunada fark var sanırım. Paggie 1.2 satın alın diyorlar o sebeble vesa sertifikalı. Sorun yaşayanların sorunları en aza iniyormuş. Bir de bazı oyunlar optimizasyon sorunlu titreme tarzı her sorun yazılımsal ve ya ekran kartı ve monitörle alakalı degil haberin olsun boşuna kendini yorma çözmek için. Oyunları optimize edemiyorlar :D

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Anlamadım tam senin dedigini hacı. Display port vardı bir de hdmi ile mi denedin? Displayport kablosundan dp kablosunada fark var sanırım. Paggie 1.2 satın alın diyorlar o sebeble vesa sertifikalı. Sorun yaşayanların sorunları en aza iniyormuş. Bir de bazı oyunlar optimizasyon sorunlu titreme tarzı her sorun yazılımsal ve ya ekran kartı ve monitörle alakalı degil haberin olsun boşuna kendini yorma çözmek için. Oyunları optimize edemiyorlar :D
DP kullanıyodum hdmi de taktım sorun aynı parlaklık titremesi freesynci kapatınca gidio

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
DP kullanıyodum hdmi de taktım sorun aynı parlaklık titremesi freesynci kapatınca gidio
Hdmi kablosu zaten o sorunu çözemez diye düşünüyorum. Display port kablosu da yeni sipariş etmek gerek vesa sertifikalı kaliteli bir şey almak gerek. Yine çözülmezse ya oyun da bir uyumsuzluk var ya da monitör ve ya ekran kartıyla alakalı. Va panellerin bu tarz kronik sorunları oldugunu da duymadım degil ama bütün oyunlar da bu sorun olurdu diye düşünüyorum. Witcher 3 , Horizon zero dawn , Ac odyssey de test ettim sorun yok. FreeSync ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,018
Üyeler
166,675
Son üye
riotun4q
Top Bottom