5-6 Güne PC Alacağım 9,2k Bütçem var öneride bulunabilir misin Monitör Dahilamd kartlarında genel sıkıntı bu yapacak bir şey yok,bence ilk geldiği zaman alınırdı yakın zamana bu fiyatlara yakın 2060 lı versiyon gelir başka kanallardan.
monitör kaç ınch ve 1080 mi yoksa 2k mı olsun ?5-6 Güne PC Alacağım 9,2k Bütçem var öneride bulunabilir misin Monitör Dahil
1080p istiyorsan 24 ınch olsun istersen 27 ye 2k almak daha mantıklı1080 olsun Monitörü sonra güçlendiririm PC güçlü olsun
Dostum ne kadar güçlendirsem de kasma veya donma sorunu gibi bir şey yaşamaktan korkuyorum ve çoğu kişi yaşıyorŞuradaki özelleştirmeleri yapıp alabilirsin güzel sistem:
DA-SİSTEM 2 bu şekilde alınır mı
Merhaba da sistem 2 ye ryzen 5 3600 işlemci tekrar gelmiş şu şekilde alınır mı acaba yada bu fiyata daha iyisi toplanırmı? https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Ekran Kartı: ASUS TUF 3 Radeon RX 5700 XT...donanimarsivi.com
Kanka sistem çok sattı bide bu teknoloji işi şans işi da sistemle alakası yok piyasadaki bütün sistemler de aynı durumda sen sorun yaşarsan buraya yazarsın da sistemin ekran kartını anakartını yükseltebilirsin ve bütçe varsa 2 ram daha takmaya çalış monitör olarakda 1400 2000 arası çok güzel 1080 p 144 hz monitörler var 2 hafta sonra gaming gecesi var oradan monitör alabilirsin ucuza hayırlı olsunDostum ne kadar güçlendirsem de kasma veya donma sorunu gibi bir şey yaşamaktan korkuyorum ve çoğu kişi yaşıyor
Kanka sistem çok sattı bide bu teknoloji işi şans işi da sistemle alakası yok piyasadaki bütün sistemler de aynı durumda sen sorun yaşarsan buraya yazarsın da sistemin ekran kartını anakartını yükseltebilirsin ve bütçe varsa 2 ram daha takmaya çalış monitör olarakda 1400 2000 arası çok güzel 1080 p 144 hz monitörler var 2 hafta sonra gaming gecesi var oradan monitör alabilirsin ucuza hayırlı olsunDostum ne kadar güçlendirsem de kasma veya donma sorunu gibi bir şey yaşamaktan korkuyorum ve çoğu kişi yaşıyor