Neler Yeni

DA-2 alınır mı?

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Almak istiyorum Fakat Forumda sorun yaşayanlar gördüm almalı mıyım
Bu sorunları gördükçe alasım kaçıyor :(

Not:Full Oyun oynamak için

trevor_lency67

80+ Bronze
amd kartlarında genel sıkıntı bu yapacak bir şey yok,bence ilk geldiği zaman alınırdı yakın zamana bu fiyatlara yakın 2060 lı versiyon gelir başka kanallardan. 6k civarı yani 3600 lü

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd kartlarında genel sıkıntı bu yapacak bir şey yok,bence ilk geldiği zaman alınırdı yakın zamana bu fiyatlara yakın 2060 lı versiyon gelir başka kanallardan.
5-6 Güne PC Alacağım 9,2k Bütçem var öneride bulunabilir misin Monitör Dahil

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Şuradaki özelleştirmeleri yapıp alabilirsin güzel sistem:

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuradaki özelleştirmeleri yapıp alabilirsin güzel sistem:
Dostum ne kadar güçlendirsem de kasma veya donma sorunu gibi bir şey yaşamaktan korkuyorum ve çoğu kişi yaşıyor

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum ne kadar güçlendirsem de kasma veya donma sorunu gibi bir şey yaşamaktan korkuyorum ve çoğu kişi yaşıyor
Kanka sistem çok sattı bide bu teknoloji işi şans işi da sistemle alakası yok piyasadaki bütün sistemler de aynı durumda sen sorun yaşarsan buraya yazarsın da sistemin ekran kartını anakartını yükseltebilirsin ve bütçe varsa 2 ram daha takmaya çalış monitör olarakda 1400 2000 arası çok güzel 1080 p 144 hz monitörler var 2 hafta sonra gaming gecesi var oradan monitör alabilirsin ucuza hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sistem çok sattı bide bu teknoloji işi şans işi da sistemle alakası yok piyasadaki bütün sistemler de aynı durumda sen sorun yaşarsan buraya yazarsın da sistemin ekran kartını anakartını yükseltebilirsin ve bütçe varsa 2 ram daha takmaya çalış monitör olarakda 1400 2000 arası çok güzel 1080 p 144 hz monitörler var 2 hafta sonra gaming gecesi var oradan monitör alabilirsin ucuza hayırlı olsun

Top Bottom