H Harvey 80+ Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 221 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim Harvey 17 Aralık 2024 #14 Leonard yazmış: Epicte 142 lira. Daha uyguna var mı? Oyun sarar mı? Yeni Dyıng light'i bitirdim 2. oyunu almalı mıyım? Devamı için tıklayın... Alınır.
Leonard yazmış: Epicte 142 lira. Daha uyguna var mı? Oyun sarar mı? Yeni Dyıng light'i bitirdim 2. oyunu almalı mıyım? Devamı için tıklayın... Alınır.
N1GHT 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 635 Dahası Reaksiyon skoru 200 İsim Eren 18 Aralık 2024 #15 Obi.wanKenobi yazmış: siz bilirsiniz hocam ama ben öyle bir sorun yaşamadım ki 10tlye de değer bence 2 dk uğraşırsınız Max. Devamı için tıklayın... ya satıcı kötüydü ya da biz beceremedik o zaman Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Aralık 2024 Leonard yazmış: Kesinlikle aynı kafadayız, aldım epicten teşekkürler Devamı için tıklayın... hayırlı olsun
Obi.wanKenobi yazmış: siz bilirsiniz hocam ama ben öyle bir sorun yaşamadım ki 10tlye de değer bence 2 dk uğraşırsınız Max. Devamı için tıklayın... ya satıcı kötüydü ya da biz beceremedik o zaman Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Aralık 2024 Leonard yazmış: Kesinlikle aynı kafadayız, aldım epicten teşekkürler Devamı için tıklayın... hayırlı olsun