Neler Yeni

Da-2 ekran kartı montajı

Taskano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa ORHAN
Selamlar, da-2 sistemini satın aldım ekran kartı montajını yapıyorum ama ekran kartının demiri ekran kartını vidalayacağım yere oturmuyor ekran kartının demirinde kargolanmadan kaynaklı hafif bir bükülme vardı elimle düzeltmiştim ondan kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum sizin de fikrinizi almak istedim

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Hit: 64

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Selamlar, da-2 sistemini satın aldım ekran kartı montajını yapıyorum ama ekran kartının demiri ekran kartını vidalayacağım yere oturmuyor ekran kartının demirinde kargolanmadan kaynaklı hafif bir bükülme vardı elimle düzeltmiştim ondan kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum sizin de fikrinizi almak istedim

Sizde'demi aynı sorun :(

Kargo'ya tutanak tutturduysanız iade edin. Diğer türlü elle düzeltmeyi deneyin fazla güç vermeden.

Taskano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa ORHAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuttanak tutturacağım bi durum yoktu kargoyu alırken kontrol ettim kutularda bi deforme yoktu ekran kartı kutudan çıkıp tekrar yerleştirildiğinde özenli konulmadığından kargo sırasında kutu içinde savrulduğundan olduğunu düşünüyorum

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Tuttanak tutturacağım bi durum yoktu kargoyu alırken kontrol ettim kutularda bi deforme yoktu ekran kartı kutudan çıkıp tekrar yerleştirildiğinde özenli konulmadığından kargo sırasında kutu içinde savrulduğundan olduğunu düşünüyorum

Bununla ilgili ondan dolayı sordum.

Orayı elle düzeltmeye çalışın fazla güç uygulamadan.

Top Bottom