samet4747
80+ Platinum
6000 TL oldustok'ta olursa bende alacam inşallah para hazır öyle bekliyorum ancak
6000 TL oldustok'ta olursa bende alacam inşallah para hazır öyle bekliyorum ancak
olsun önemli değil sadece kasa değil monitor + klavye alacam klavye'de apex 56000 TL oldu
ben aldım sana şimdiden hayırlı olsunolsun önemli değil sadece kasa değil monitor + klavye alacam klavye'de apex 5
13.06.2020 gece vaktiydi saat 00.10 idi kargoya yarın verseler kaç güne elime ulaşır tahminimceBenim de verilmis yavastan veriliyor hadi bakalım
güle güle kullanben aldım sana şimdiden hayırlı olsun
kargonun duruma bağlı13.06.2020 gece vaktiydi saat 00.10 idi kargoya yarın verseler kaç güne elime ulaşır tahminimce
Olacağını zannetmiyorum tabi saglikli bilgi almak için itopyayi aramak daha mantıklı olurAnladım o zaman benim dediğim gibi kasa değişsem dahi sıkıntı yok.
nerde oturduğuna bağlı ben bursada oturuyorum 1 2 güne gelir diye düşünüyorum13.06.2020 gece vaktiydi saat 00.10 idi kargoya yarın verseler kaç güne elime ulaşır tahminimce
Bende fotoğrafta attığım özelleştirmeler ile cumartesi saat 10 civarı sipariş ettim yakında kargoya verilir benimde daha verilmedi.itopyanın sistemi nasıl işliyor acaba cuma günü saat 18.30 da satın aldım ve bu saatlerde alan diğer arkadaşlarda var bizden daha sonra alanların kargolanmasına rağmen bizim ürünler hala kargoya verilmemiş. Bu işin mantığını bilen varsa açıklayabilir mi ?
Gelişmeleri yazabilir misin?Cuma akşam 22 gibi verdiğim sistem bugün kargoya verildi.