Benim için mi dediniz hocam, İtopya daha önce de böyle hareketler yapmıştı. Merak ettim arkadaşlarınki gerçekten verilmiş mi kargoyabunu buraya yazmana ne gerek vardı
Tabi ulaştığı zaman burdan bilgi veririm.Gelişmeleri yazabilir misin?
Bu sabah İstanbul Ümraniye diye işlem gözüküyorBenim için mi dediniz hocam, İtopya daha önce de böyle hareketler yapmıştı. Merak ettim arkadaşlarınki gerçekten verilmiş mi kargoya
Hocam benim de böyle boş gözüküyor. Siz arayıp mı öğrendiniz ümraniye bilgisiniTabi ulaştığı zaman burdan bilgi veririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sabah İstanbul Ümraniye diye işlem gözüküyor
Altta işaretledim.Hocam benim de böyle boş gözüküyor. Siz arayıp mı öğrendiniz ümraniye bilgisini
Bende null hatası veriyor takibe baktığımdaAltta işaretledim.
Bende de öyle sanırım daha yola çıkmadı ürünler ondan kaynaklı :/Bende null hatası veriyor takibe baktığımda
Maile gelen linkten bakınBende null hatası veriyor takibe baktığımda
Bende null hatası veriyor takibe baktığımda
Saat kaçta sipariş verdiniz benimki kargoya verilmedi daha...Bende de öyle sanırım daha yola çıkmadı ürünler ondan kaynaklı :/
Altta işaretledim.
Soğutucu işlemci yanında gelen stok soğutucuHayırlı olsun hocam. Şeyi sorucam da sistem 2 ye girdiğimde sayfasına bileşen özellikleri görünüyor ya hani. İşlemci soğutucusu kısmında hiçbir şey seçili değil. Soğutucu olmadan mi geliyor kasa
Ryzen 5 3600 stok soğutucusu Wraith Stealth ile geliyor.Hayırlı olsun hocam. Şeyi sorucam da sistem 2 ye girdiğimde sayfasına bileşen özellikleri görünüyor ya hani. İşlemci soğutucusu kısmında hiçbir şey seçili değil. Soğutucu olmadan mi geliyor kasa