Hocam anlaşma lı şirket kargo kendi alıp sonrada barkod veriyolar sisteme bazen düşüyor bazen düşmez MNG de aynı şey olmuştu benim en son gelen kargomda Ankara'da gözüküyordu UPS konuştum barkod okutmadanda arada yolluyoruz dediler o günde kargom teslim edilmiştiAlıntıyı görüntüle
Benimde aynı şekilde gözüküyor fakat aradığımda kargoya verilmemiştir dediler
Stok soğutucu var AMD islemcilerinde ondan dolayıdırHayırlı olsun hocam. Şeyi sorucam da sistem 2 ye girdiğimde sayfasına bileşen özellikleri görünüyor ya hani. İşlemci soğutucusu kısmında hiçbir şey seçili değil. Soğutucu olmadan mi geliyor kasa
Ben gece vermiştim cuma günüSaat kaçta sipariş verdiniz benimki kargoya verilmedi daha...
Ben 19.15'te verdim bakalım ne zaman vericekler kargoya.Ben gece vermiştim cuma günü
Allah Allah ben video yüklendiği gibi sipariş ettim ses seda yokCuma akşam 22 gibi verdiğim sistem bugün kargoya verildi.
Eğer sadece oyun ve normal kullanımda yeterli.Peki yanında gelen stok fan iş görüyor mu yoksa ekstra almamız daha mı faydalı olur ?
Özelleştirme yaptın mı?Ben 19.15'te verdim bakalım ne zaman vericekler kargoya.
Monitör de istemiştim belki ilk monitör yollamislardir ondan dolayı da olabilirAllah Allah ben video yüklendiği gibi sipariş ettim ses seda yok
Umarım tüm sistem ulaştırılırMonitör de istemiştim belki ilk monitör yollamislardir ondan dolayı da olabilir
Hayırlı olsun brom güle güle kullanCuma akşam 22 gibi verdiğim sistem bugün kargoya verildi.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun brom güle güle kullan