Neler Yeni

Da-3 sistem ups kargo

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
anca hocam yoğunluk var 🤣 Banada gelmedi hala salı günü 7 gün doluyor m.h ariycam hala kargoya vermiş olmazlarsa .d
Bu sabah aradım salı günü kargoya verilir diyor... Yav ben çıktıktan 2 gün sonra verdim siparişi benle aynı gün verenlerin çoğunun sistemi elinde. Bana hala son gün kargolama derdindeler...

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bu sabah aradım salı günü kargoya verilir diyor... Yav ben çıktıktan 2 gün sonra verdim siparişi benle aynı gün verenlerin çoğunun sistemi elinde. Bana hala son gün kargolama derdindeler...
ben ertesi gün sabah verdim senden önce bendede öyle, sıra pek önemli değil 7gun içinde yetişir hepsi diye düşünüyorlardir bence

xaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat Karagöz
Ben tahmin etmiştim 7 günün hepsini bekleticeklerini üstteki yazıyı görünce anlamıştım .d
Bro iş günü dedikleri için salı gününe kadar bekeltebilirler yani yapacak bir şey yok bende sabırsızım da 2-3 gün az kaldı

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
Bro iş günü dedikleri için salı gününe kadar bekeltebilirler yani yapacak bir şey yok bende sabırsızım da 2-3 gün az kaldı
kanka ama anlayamadığım konu şu, ben sistemi ilk çıktığında sipariş verdim ve benimki hala kargoya verilmedi, benden 1 gün sonra sipariş veren adamın sistemi elinde şuan sipariş sırasına göre hazırlamıyolar mı anlamadım ki, itopya biraz saçma iş yapıyor

xaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat Karagöz
kanka ama anlayamadığım konu şu, ben sistemi ilk çıktığında sipariş verdim ve benimki hala kargoya verilmedi, benden 1 gün sonra sipariş veren adamın sistemi elinde şuan sipariş sırasına göre hazırlamıyolar mı anlamadım ki, itopya biraz saçma iş yapıyor
O itopyadan kaynaklanan bir şey , ne kadar düzensiz çalıştıklarının bir göstergesi. Saati saatine kim bir saniye erken sipariş verdiyse önce onu yapmaları lazım bilmiyorum artık.

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
O itopyadan kaynaklanan bir şey , ne kadar düzensiz çalıştıklarının bir göstergesi. Saati saatine kim bir saniye erken sipariş verdiyse önce onu yapmaları lazım bilmiyorum artık.
allahtan verdiler şimdi kargoya

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
ben sabırsız değilim itopyayi eleştirdim üstteki mesajimda gün ile ilgili söyledim atladin sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,179
Üyeler
162,787
Son üye
scoorpion37
Top Bottom