Neler Yeni

DA-3 Sistem Warzone darboğaz sorunu

Excator23cm

80+ Gold
niye olsun ki ? :D 3600! Kullanılmış ben yalan konuşuyorum 3500 değil aldığım pcden haberim yok galiba koskaca 3500 da3 sistem yazıyor
Hocam konudan sapmayalım sizin sorununuzu halledelim başka oyunda da oluyor mu bu yoksa sdecee bu oyunda mı oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
Onu söyleyeceğinize neden arkadaşa yardımcı olmuyorsunuz?

Yukarıda işlemci upgrade yap denilmiş bence gerek darboğaz olmayacaktır sadece warzone'da mı böyle oluyor yoksa başka oyunlarda da var mı?

sadece warzone' bu şekilde oluyor valorant oynuyorum bi sıkıntı yok zamanında pubg'de oynadım ondada olmamıştı hatırladığım kadarıyla warzone sadece oluyor

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
sadece warzone' bu şekilde oluyor valorant oynuyorum bi sıkıntı yok zamanında PUBG'de oynadım ondada olmamıştı hatırladığım kadarıyla warzone sadece oluyor
warzone da böyle sıkıntılar var biraz normaldir böyle sıkıntılar başka oyunda olmuyosa çok sıkınt ıdeğil

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
warzone da böyle sıkıntılar var biraz normaldir böyle sıkıntılar başka oyunda olmuyosa çok sıkınt ıdeğil

anladığım kadarıyla fps drop oldugu zaman ekran kartı sıcaklığına bakıyorum 60 derece zorla oluyor galiba kullanmıyor ekran kartını 59 derecelerde geziyor nasıl bakabilirim ekran kartı kullanımına Donanım arşivi'nin kullandığı program oyun içinde iş yapar mı isim nedir acaba?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
anladığım kadarıyla fps drop oldugu zaman ekran kartı sıcaklığına bakıyorum 60 derece zorla oluyor galiba kullanmıyor ekran kartını 59 derecelerde geziyor nasıl bakabilirim ekran kartı kullanımına Donanım arşivi'nin kullandığı program oyun içinde iş yapar mı isim nedir acaba?
msi afterburner programını kullanarak oyun içinde kullanıma bakabilirsin youtube da nasıl indirildiği ve nasıl kullanıldığı var bakıp yapabilirsin.

Excator23cm

80+ Gold
sadece warzone' bu şekilde oluyor valorant oynuyorum bi sıkıntı yok zamanında PUBG'de oynadım ondada olmamıştı hatırladığım kadarıyla warzone sadece oluyor
Bende bazenleri warzone'da nadiren drop yaşıyordum

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
Bende bazenleri warzone'da nadiren drop yaşıyordum

bana nerdeyse her oyuna girdiğimde 1 kere yapıyor fps 40 45'e kadar düşüyor normalde 85-100 arası alıyorum oyunu kapatıp acıyorum ve res atıyorum pcye öyle düzeliyor

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
o kabul etmiyordu warzonu denedim , donanım arşivinin kullandığı programının adı nedir?
benim bildiğim o da msi afterburner kullanıyo. bu arada afterburner warzone da çalışıyor diye biliyorum.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,135
Üyeler
161,664
Son üye