Neler Yeni

DA- 3060Tİ Ekran Kartı

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Bekleyip göreceğiz bakalım :)

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
7499 olur en fazla 7999+-200 olur. Fiyatların normale gelmesine çok var, ama yine de bir nebze olsun düşüş var. Koydukları şişirilmiş köpük fiyatı bile silseler en az 2500TL daha düşmeli ortalama kart fiyatları.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
7499 olur en fazla 7999+-200 olur. Fiyatların normale gelmesine çok var, ama yine de bir nebze olsun düşüş var. Koydukları şişirilmiş köpük fiyatı bile silseler en az 2500TL daha düşmeli ortalama kart fiyatları.
Arkadaşım sen ne anlatıyorsun dolar 16.5 olmuş köpükten bahsediyorsun.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
MSI Asus gigabyte Sapphire dışında ekran kartı almak korkutuyor beni genelde diğer markalar çok ısınıyor sürekli sıkıntı çıkarıyor diyenler var kullanıpta sorun yaşayan var mı
ben palit kullanıyorum 2 yıldır gayet güzel bi marka türkiyedeki en eski markalardan bu istanbul sıcagında boşta 37 derece geçmiyor valorant oynuyorum genelde orta grafikde 42 -45 dereceleri gördüm en fazla gtx 1660ti dual çift fan modeli mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
10 k dan aşağı olmaz tahminimce

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Bu koydukları köpükleri zaten dolar kurunu 18 üstü hatta 20 yazarak yaptılar. Dolar 12-14lere gelince köpük yeterince dağılmadı. Bence köpük halen duruyor. Geçmişten gelen kazım için talep patlaması yanında, cip-üretim-stok ve dediğim gibi doların da köpüğü var. Bu köpükler özellikle kazım işinin eski yüksek karlılığı ve albanesi kalmadığı zaman ortadan kalkacaktır ve kalkıyor da. Yeni gelen markalar( veya insanların çok bilinmeyen markaları da artık tercih ediyor olmaları) ile stoklar yeterli artık fiyatlar normale dönmeli.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Bu koydukları köpükleri zaten dolar kurunu 18 üstü hatta 20 yazarak yaptılar. Dolar 12-14lere gelince köpük yeterince dağılmadı. Bence köpük halen duruyor. Geçmişten gelen kazım için talep patlaması yanında, cip-üretim-stok ve dediğim gibi doların da köpüğü var. Bu köpükler özellikle kazım işinin eski yüksek karlılığı ve albanesi kalmadığı zaman ortadan kalkacaktır ve kalkıyor da. Yeni gelen markalar( veya insanların çok bilinmeyen markaları da artık tercih ediyor olmaları) ile stoklar yeterli artık fiyatlar normale dönmeli.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın benim tahmin fiyatım da -7499 olur en fazla 7999+-200 - bir DA takipçisi olarak sizin ne kadar rekabetçi hatta piyasayı ve gündemi belirleyen bir güce sahip olduğunuzu bildiğimden bu şekilde. Bu fiyatı bu piyasada bi sen verirsin bunu bildiğimden bu rakamı yazdım. Yoksa şu an ihtiyacı olanın 9bine de şapkasını havaya atacağını biliyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kardeşim dolar 12 TL iken RX 6600 14K TL idi...

duch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Peker
Kardeşim dolar 12 TL iken RX 6600 14K TL idi...
mininginde etkisi de yok muydu o kadar olmasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mesaj 9k-10k civarında olacak gibi hissettirdi bana ama 330 dolar olan rtx 3050 şuan 6k indirimde çıkabiliyorsa 400 dolar olan 3060 ti neden 7.5k olamasın? Kafamda deli sorular :D

Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Top Bottom