İtopya müşteri hizmetleri için 70 kişi bekledim, operatörün 60dk limiti yüzünden tam müşteri hizmetlerine bağlandım, sipariş numaramı verdim bilgi alacaktım hat gitti. Dakikalarıma ve kıymetli vaktime yazık. Ne olacak bu işin sonu soruyorum? 24/11/2020 DA-4 sipariş verdik, bugün 7. iş günü verilen sözler tutulmuyor gerçekten büyük hayal kırıklığına uğradım. Para kolay kazanılmıyor (baba parası kazanıp harcayanlar hariç) alın terimizle zor şartlar altında güvenli kaliteli alışveriş yapalım dedik kursağımızda kaldı.
@itopya.com @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz Referanslarınızla bu alışverişi yaptım, madem bu kadar sitem ettin, beğenmediyseniz beklemek istemiyorsanız iptal et demeyiniz. Çünkü parayı geri verebilirsiniz ama geçen zamanı, kaçıp giden fırsatları geri veremezsiniz ve bunca beklediğim yetmezmiş gibi üstüne iade süreci için bir o kadar daha bekleyemem. Çünkü hayatta en kıymetli hazinemiz akıp giden zamanımızdır. Video yükleyemediğim için buraya mağduriyetin, çaresizliğin, tutulamayan sözlerin, operatör şirketlerinin 60 dk kotasını, boşa giden zamanın ve alın termizin değersizliğinin resmini yüklüyorum.