ben onada bakamıyorum 2 gundur dagitimda cıldırmak uzereyimHayırlı olsun hocam çok güzel görünüyor. İşte bizim de ekran kartı itopya’da unutulmuş(!) napalım kasaya bakarak bekliyoruz
ben onada bakamıyorum 2 gundur dagitimda cıldırmak uzereyimHayırlı olsun hocam çok güzel görünüyor. İşte bizim de ekran kartı itopya’da unutulmuş(!) napalım kasaya bakarak bekliyoruz
Dostum ups’i ara?ben onada bakamıyorum 2 gundur dagitimda cıldırmak uzereyim
Kargoya bakiyorum sadece genel bilgiler var . Nerede olduğu gibi ayrıntılı bilgileri öğrenme yansimiz var mı?Hocam birAz sabır bu gün verilmesi gerekiyor. @hrnkral monitör ve kasa geldi ekran kartı yok hocam piyasada ürün kutuları gelmemiş sadece o da büyük ihtimal yarın gelir
Nerden baktin broKargoya bakiyorum sadece genel bilgiler var . Nerede olduğu gibi ayrıntılı bilgileri öğrenme yansimiz var mı?
Edit: buldum gerek kalmadi
Kargo durumun da en altta durum yazıyor orasiNerden baktin bro
Pili bitmiştir belkiArkdslar merhaba,
25inde verdiğim siparişler 1 er gün arayla teslimatı sağlandı,
2 defasında da ben gittim kargodan aldım sebebi bulunduğum şehre geldiği halde ileri tarih teslimat gözüküyordu 3 ayrı kargo girildiği için ups 3u birden depoya gelip 3unu birden teslim etme gereği hissetmiş, yada anlaşmaları öle bilmiyorum,
Hiç bir parça da sorun yoktu, bekleme süresi hariç sıkıntılı durum yaşamadım, thermaltake versa J24 kasa aldım ben içinden kumanda çıktı RGB kontrol için fakat kumanda çalışmadı anlayamadım nedenini kasa üzerinden renk değişimi yapıyorum
Pilini kontrol edinArkdslar merhaba,
25inde verdiğim siparişler 1 er gün arayla teslimatı sağlandı,
2 defasında da ben gittim kargodan aldım sebebi bulunduğum şehre geldiği halde ileri tarih teslimat gözüküyordu 3 ayrı kargo girildiği için ups 3u birden depoya gelip 3unu birden teslim etme gereği hissetmiş, yada anlaşmaları öle bilmiyorum,
Hiç bir parça da sorun yoktu, bekleme süresi hariç sıkıntılı durum yaşamadım, thermaltake versa J24 kasa aldım ben içinden kumanda çıktı RGB kontrol için fakat kumanda çalışmadı anlayamadım nedenini kasa üzerinden renk değişimi yapıyorum
Pili bitmiştir belki
Pilini çıkartıp taktım fakat YouTube de incelemeler bu kasada böyle bir kumanda yok başka Bir cihaza ait acaba, montaj esnasında karışmış olablir gibi geldi banaPilini kontrol edin
Birde bazı rgb kabloları takılmamış olabilirPilini çıkartıp taktım fakat YouTube de incelemeler bu kasada böyle bir kumanda yok başka Bir cihaza ait acaba, montaj esnasında karışmış olablir gibi geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yaptı isem çalıştıramadım