Adana ya gelmesi rahat 2 3 gunİkisi de yarın elinde büyük ihtimal
Hocam ben yarın gelir ve dağıtıma cıkar diye biliyorum ama değişebilir tabiAdana ya gelmesi rahat 2 3 gun
Valla umarim Öyle olur seninkiler den haber varmiHocam ben yarın gelir ve dağıtıma cıkar diye biliyorum ama değişebilir tabi
Valla mail’den merve hanım diğer koli araca yüklendi sizi bilgilendirirler dedi de. Daha ups’ten mail falan gelmedi bekliyoruz bakalımValla umarim Öyle olur seninkiler den haber varmi
Aga bu merve hanım a yazıyorum bana hiç dönmüyor kimseValla mail’den merve hanım diğer koli araca yüklendi sizi bilgilendirirler dedi de. Daha ups’ten mail falan gelmedi bekliyoruz bakalım
Valla bilemedim hocam spam’ı falan kontrol et bi olmadı başka mailden mail at. Veya da niye böyle yapıyor bilemedim ki.Aga bu merve hanım a yazıyorum bana hiç dönmüyor kimse
ups mail atsaniza rica etsemValla mail’den merve hanım diğer koli araca yüklendi sizi bilgilendirirler dedi de. Daha ups’ten mail falan gelmedi bekliyoruz bakalım
Ups un mail attıysan adresini söyler misinups mail atsaniza rica etsem
ups mail atsaniza rica etsem
Hayırlı olsun hocam çok güzel görünüyor. İşte bizim de ekran kartı itopya’da unutulmuş(!) napalım kasaya bakarak bekliyoruzAlıntıyı görüntüle
Ben biosu da güncelliyorum bi farem eski kaldı onu da sonra alırım
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor sağlıklı güzel günlerde kullanın hocamAlıntıyı görüntüle
Ben biosu da güncelliyorum bi farem eski kaldı onu da sonra alırım
ben 24.11.202 de sıvı soğutma aldım şuan kargodaKargolar ne durum da ben 26 sında saat 10 da aldım hala bi hareketlilik yok. Sizde nasıl?