zatenKaybetmişiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Hediye stand ve bardağıda atsana bi xdxfdAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla kargolar geldi kurulumunu yapıcam hediye stand ve bardak gelmiş süper valla
Hediye stand ve bardağıda atsana bi xdxfdAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla kargolar geldi kurulumunu yapıcam hediye stand ve bardak gelmiş süper valla
Hayırlı olsunOyun performansi cok iyi arkadaşlar ayrıca ssd de gerçekten iyi daha önce HDD den gectigim için fark cok net . PUBG bildiğimiz normalnlite degil 50fps de sadece haritada arabayla gezerken cok normal loot yaparken çatışma vs 70 min ultra da bunu yüksek ayar yapsanız 100 altına düşmez sanirim buda cok iyi bir fps fp olarak.
Csgo zaten cok rahat düşük ayar isterseniz 300 alti görmezsiniz
Ben internetten key aldim 60tl tüm güncellemeleri de yaptım suanlik hersey iyi
Test ler?Oyun performansi cok iyi arkadaşlar ayrıca ssd de gerçekten iyi daha önce HDD den gectigim için fark cok net . PUBG bildiğimiz normalnlite degil 50fps de sadece haritada arabayla gezerken cok normal loot yaparken çatışma vs 70 min ultra da bunu yüksek ayar yapsanız 100 altına düşmez sanirim buda cok iyi bir fps fp olarak.
Csgo zaten cok rahat düşük ayar isterseniz 300 alti görmezsiniz
Ben internetten key aldim 60tl tüm güncellemeleri de yaptım suanlik hersey iyi
Senin itopya sayfanda kargoya hazır diyorsa ve ups den mail gelmediyse hâlâ teslim almamış ups@reaxugo bana hala kod fln gelmedi sende durum ne ? Mail atiyim mi ups a bir?
Aynen öyleSenin itopya sayfanda kargoya hazır diyorsa ve ups den mail gelmediyse hâlâ teslim almamış ups
Saat 2 de online sınavım var olan oldu zaten bu saatten sonra fark etmez zaten ama insanın zoruna gidiyorHocam birAz sabır bu gün verilmesi gerekiyor. @hrnkral monitör ve kasa geldi ekran kartı yok hocam piyasada ürün kutuları gelmemiş sadece o da büyük ihtimal yarın gelir