Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
BDABBD95-635A-4DD2-B3D2-E0E6FD558539.jpeg

Arkadaşlar şuan baktım, ürünlerim montaj aşamasına gelmiş. 25 kasımda sipariş vermiştim. Sizlerde bir bakın isterseniz. İnşallah bütün parçalar sağlam ve sorunsuz gelir iadeyle falan uğraşmayız.

Son düzenleme:

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
ben 25ınde sıparıs verdım bugun montaj vs hersey bıttı pazartesı buyuk ıhtımal kargoya verılecek . ıptal edersen bu fıyata bunları bulman zor ayrıca paranın gerı yatması da bıraz uzun surer bılgın olsun . para yatana kadar PC sana ulasır
Ben 24 ünde sipariş verdim ürünleriniz hazırlanıyor durumunda. Daha düne kadar sipariş alındı görünüyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

*** sanırsın itopya bir futbol takımı ortalık holigan ve fanatik dolu laf edemiyosun. Kardeşim 24 ünde sipariş verdim çarşamba günü sınavlarım başlıyor gidip başkasından bilgisayar istemek zorunda bıraktılar hâlâ mal mal bekleyip nasıl susayım allah akıl fikir versin size. Burda itopyayı savunanlara itopya 5 10 tl lik hediye mi veriyo nedir

Mail adresi ne ? Benimkine bakmiyolar

Napalim şuanda iptal mi edelim

Abi senin sisteminde bir sorun varmı şuan bizimkiler iptal edelim fln diyorda
Valla şuan iptal edelim desek bir hafta sonra para yatıyomuş sonra zaten sınavlar başlıyor bide pc toplamayla nasıl uğraşayım be kardeşim

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
itopyaya hak veriyorum gerçekten çok fazla sipariş verildi
adamlar da ahtapot değiller
9 gün bekliyiver
ölcekler sanırsın
bekle işte
adamlar napsın
Kardeşim böyle yoğunluk olacağı belli. Yoğunluk olacağı belli.Olacağı belli 1 sene önceden. 2. Mağaza açtılark myonla para götürüyorlar. Parayı yayıncılara yediriyorlar. Müşteri hizmeti desen leş, kargoları 10 15 gün. Sen neyi savunuyorsun burada? Şükretmeye alışmışsın sen. Kargo süresi 7 Gün yazıyor sitelerinde. Hepsiburada ' dan 3 ürün aldım en geç 2. gün geldi. Sen ne diyorsun neyi kimi savunuyorsun hala?

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak

Ekler

• Screenshot_20201204_112926.jpg
    Screenshot_20201204_112926.jpg
    42.7 KB · Hit: 29

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Ben işlemciyi yukseltmedim o içim de kaldi

Valla hafta içi halolsun da pazartesi salı farketmez pek sonraki haftaya kalmadığı sürece
Aynen abi ya

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Ben 24 ünde sipariş verdim ürünleriniz hazırlanıyor durumunda. Daha düne kadar sipariş alındı görünüyordu

*** sanırsın itopya bir futbol takımı ortalık holigan ve fanatik dolu laf edemiyosun. Kardeşim 24 ünde sipariş verdim çarşamba günü sınavlarım başlıyor gidip başkasından bilgisayar istemek zorunda bıraktılar hâlâ mal mal bekleyip nasıl susayım allah akıl fikir versin size. Burda itopyayı savunanlara itopya 5 10 TL lik hediye mi veriyo nedir

Valla şuan iptal edelim desek bir hafta sonra para yatıyomuş sonra zaten sınavlar başlıyor bide PC toplamayla nasıl uğraşayım be kardeşim
50 TL'lik ürün veriyor 500 kişiye 500x50=25.000 PC kargolarının geç geleceğini bilmeniz lazımdı.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak
Ben işlemciyi yukseltmedim o içim de kaldi

Aynen abi ya
İşlemci 3100 aldım ben benimde içimde ufak bir şey kaldı ilerde yenilemem gerekir mi diye ama geçti artık ekran kartı max ne besler onu merak ediyorum

Top Bottom