Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Gözünle gördün mü
Gözümle görmem tabii ki imkansız ama şu anda itopyanın sıkı çalışmadığını söylemek haksızlıktan başka bir şey değildir hem depo taşıdılar hem efsane cuma kampanyası oldu ve en son çıkan DA sistem 4 ile siparişler aşırı bir yoğunluğa bindi eğer acil bir sipariş ise e mail atmanız yeterli olacaktır 😀

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Gözümle görmem tabii ki imkansız ama şu anda itopyanın sıkı çalışmadığını söylemek haksızlıktan başka bir şey değildir hem depo taşıdılar hem efsane cuma kampanyası oldu ve en son çıkan DA sistem 4 ile siparişler aşırı bir yoğunluğa bindi eğer acil bir sipariş ise e mail atmanız yeterli

Gözümle görmem tabii ki imkansız ama şu anda itopyanın sıkı çalışmadığını söylemek haksızlıktan başka bir şey değildir hem depo taşıdılar hem efsane cuma kampanyası oldu ve en son çıkan DA sistem 4 ile siparişler aşırı bir yoğunluğa bindi eğer acil bir sipariş ise e mail atmanız yeterli olacaktır 😀
Anladığım kadarıyla itopyanın avukatlığına soyunmuşsun ya da oranın elemanısın. Bence biraz dürüst ol ya da hiç konuşma kardeşim

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Mail adresi ne ? Benimkine bakmiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla itopyanın avukatlığına soyunmuşsun ya da oranın elemanısın. Bence biraz dürüst ol ya da hiç konuşma kardeşim
Napalim şuanda iptal mi edelim

evet demonte aldım teşekkürler

işlemciyi stock fanla bile çok iyi oc yapabilirsin ısınma sorunu olmadan demek misal şuan 1.15 v ile 4.2 alıyorum fan alınca nolur kim bilir
Abi senin sisteminde bir sorun varmı şuan bizimkiler iptal edelim fln diyorda

Son düzenleme:

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Kardeşim avukatlık yaptığım ya da itopyada çalıştığım yok sadece bundan önceki siparişlerimde sıkıntı asla yaşamadım ona dayanarak böyle bir yorum yaptım senin yaptığın da haterlık oluyor bu kafayla. Ben burda itopyayı değil seni savunuyorum ama onlara da çalışmıyorlar demek haksızlık olur

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Kardeşim avukatlık yaptığım ya da itopyada çalıştığım yok sadece bundan önceki siparişlerimde sıkıntı asla yaşamadım ona dayanarak böyle bir yorum yaptım senin yaptığın da haterlık oluyor bu kafayla. Ben burda itopyayı değil seni savunuyorum ama onlara da çalışmıyorlar demek haksızlık olur
Boşver bro.sen daha önce ne aldin?bizim kiler gelmediği için iptal edelim diyorlar bozuk çıkarsa fln kötü olur diyorlar ne yapmalıyım?

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Boşver bro.sen daha önce ne aldin?bizim kiler gelmediği için iptal edelim diyorlar bozuk çıkarsa fln kötü olur diyorlar ne yapmalıyım?
Ben daha önce monitör ve mouse aldım ikisi de 4 gün içinde bana ulaştı Afyon'da oturma rağmen. Bence iptal etme siparişini eninde sonunda gelecektir

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Ben daha önce monitör ve mouse aldım ikisi de 4 gün içinde bana ulaştı Afyon'da oturma rağmen. Bence iptal etme siparişini eninde sonunda gelecektir
Abi garanti süreci ya vatan dan alalım fln diyolar

T.P.G.

80+ Titanium

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
ben 25ınde sıparıs verdım bugun montaj vs hersey bıttı pazartesı buyuk ıhtımal kargoya verılecek . ıptal edersen bu fıyata bunları bulman zor ayrıca paranın gerı yatması da bıraz uzun surer bılgın olsun . para yatana kadar pc sana ulasır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom