Ben ona pek Bsiey demiyorum . Bi abi işlemci platinum çıktı dedi o ne demekbro bir günde 600 tane falan satıldı bide montajını düşün
Attim yazmadılar mail adresi info@itopya deilmiBu kadar yoğunluk var mail atarsanız ve aciliyeti belirtirseniz öncelik vereceklerdir
O.C potansiyeli yüksek demek, Stok fanla 4.4GHz yapabilirsin, ısınma problemi olmadan.Ben ona pek Bsiey demiyorum . Bi abi işlemci platinum çıktı dedi o ne demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attim yazmadılar mail adresi info@itopya deilmi
Bana birkaç dakika içinde cevap verdilerBen ona pek Bsiey demiyorum . Bi abi işlemci platinum çıktı dedi o ne demek
evet bro maillerinde de yoğunluk en iyisi müşteri hizmetlerini aramak ben sistemimi aldığımda 12 dk de bağlandim 43 kişi vardı önümde gayette ilgileniyorlarBen ona pek Bsiey demiyorum . Bi abi işlemci platinum çıktı dedi o ne demek
platinummu karışıklik olmuştur bro onunla ilgileninBen ona pek Bsiey demiyorum . Bi abi işlemci platinum çıktı dedi o ne demek
Kötümü iyi mi? anlamadim adama öyle cikmisO.C potansiyeli yüksek demek, Stok fanla 4.4GHz yapabilirsin, ısınma problemi olmadan.
İyi demek yüksek OC kabiliyeti var işlemcininKötümü iyi mi? anlamadim adama öyle cikmis
evet demonte aldım teşekkürlersiz demonte satın aldınız sanırım ? hayırlı olsun
işlemciyi stock fanla bile çok iyi oc yapabilirsin ısınma sorunu olmadan demek misal şuan 1.15 v ile 4.2 alıyorum fan alınca nolur kim bilirHayırlı olsunda platinum nedir ?
Yani şansa mi oldu onu anlamadimevet demonte aldım teşekkürler
işlemciyi stock fanla bile çok iyi oc yapabilirsin ısınma sorunu olmadan demek misal şuan 1.15 v ile 4.2 alıyorum fan alınca nolur kim bilir
evet şans işi bu bazıları gold bazıları gümüş vs oluyoYani şansa mi oldu onu anlamadim
Ooo iyi olmuş hayırlı olsunevet şans işi bu bazıları gold bazıları gümüş vs oluyo
Gözünle gördün müDurumun aciliyeti olabilir ama şu süreçte tam kapasite çalışıyorlar