Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Mail üzerinden M**** A****** diye yetkili bir hanfendi ile görüşüyorum ve 5 dakika önce bana 9-10 aralık yazmakta süreci daha kısa tutmaya çalışıyoruz dedi(benim siparişim hakkında! Genel değil) ben de ona bir yanıt attım şu an tekrardan cevap gelmesini bekliyorum. 9-10’a aralığa kadar bekletmezler umarım.

Benim sistemde kargoya hazır kademesine gelmiş bugün verilmez ise yarın sokağa çıkma yasağı ve pazar araya girer bugün hazır olan sistemler kargoya verilir mi acaba bilgisi olan yazsın

Yarın çalışmıyorlar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi öyle bir şey olmaz inşallah bi ton canlı ders falan var
Siparişi her kontrol ettiğimde sinirim bozuluyor 😂

Benim sistemde kargoya hazır kademesine gelmiş bugün verilmez ise yarın sokağa çıkma yasağı ve pazar araya girer umarım bugün hazır olan sistemler kargoya verilir mi acaba bilgisi olan yazsın
Bu saatten sonra zor hocam pzt aksar.

Arkadaşlar bakmayın. Bir gün gelsinler çalsınlar şaşırın mutlu olun. Böyle sinir olursunuz. :D

sistemi dün topladım bugün testlerini yapıyorum gayet stabil işlemcim platinum çıktı ctr testinden

Bende 24 ünde sipariş verdim hâlâ aynı durumda bekliyor. Yazıklar olsun itopya
Tam kapasite çalışıyorlar onları da suçlayamayız hem depo taşıdılar yeni mağaza açtılar efsane cuma oldu derken yoğunluğu anlayabiliyorum aslında.

Tam kapasite çalışıyorlar onları da suçlayamayız hem depo taşıdılar yeni mağaza açtılar efsane cuma oldu derken yoğunluğu anlayabiliyorum aslında.
Peki çarşamba günü sınavlarım başlıyor üüniversite benim bilgisayarımın olmamasını anlar mı kardeşim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,828
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri