Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Hocam ne zaman sipariş ettiniz tarih saat söyler misiniz? Ve ne zaman montaj yapılıyor kısmına geldi sipariş durumu bilgilendirir misiniz? Ben 25.11.2020 19:15’de satın aldım ben de montajlı aldım ama daha montaja v.s geçmedi. Saygılar
Bende 26 sında sipariş verdim hale bekliyorum ancak yoğunluk var sadece beklicez

AlpTigin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Aydınlı
Hocam ne zaman sipariş ettiniz tarih saat söyler misiniz? Ve ne zaman montaj yapılıyor kısmına geldi sipariş durumu bilgilendirir misiniz? Ben 25.11.2020 19:15’de satın aldım ben de montajlı aldım ama daha montaja v.s geçmedi. Saygılar
Dostum 24/11/2020 19:31:15 de sipariş geçmişim, bugün 2-3 saatte bi kontrol ettim akşam 18:00 da baktığımda hazırlanıyor gösteriyordu 21:00 da tekrar baktım montaj aşamasına geçmiş durum böyle yani zarar görmeden gelsin de 1 hafta sonra gelsin benim için önemli değil sonuçta 1 kere alabiliyoruz

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dostum 24/11/2020 19:31:15 de sipariş geçmişim, bugün 2-3 saatte bi kontrol ettim akşam 18:00 da baktığımda hazırlanıyor gösteriyordu 21:00 da tekrar baktım montaj aşamasına geçmiş durum böyle yani zarar görmeden gelsin de 1 hafta sonra gelsin benim için önemli değil sonuçta 1 kere alabiliyoruz
Aynen Haklisin ya halledicez . Benimki hala ilk adımda 26 sında aldım sizce müşteri hizmetlerini aramam gerekirmi

AlpTigin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Aydınlı
Aynen Haklisin ya halledicez . Benimki hala ilk adımda 26 sında aldım sizce müşteri hizmetlerini aramam gerekirmi
Valla istersen günde 5 kere ara yine alacağın cevap aynı olur sırası gelen ürün montajlanıyor hiç acele etme sadece bekle başka işlerle oyalan zaman daha hızlı geçer 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Bende 25 kasımda aldım halen hazırlanıyor. Sitede yazan müşteri hizmetlerini aramak istiyorum arama başarısız oldu diyor. 2 tane mail attım ikisindede aynı cevap verildi herhalde kopyala yapıştır yapıyolar😂

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak
Benim sadece siparişiniz alındı diyor 24 Kasım'da sipariş vermeme rağmen mail attığım zaman bana depo taşıdığımız ve efsane cuma indirmlerinde aşırı yoğunluk sebebiyle siparişlerinizde gecikme olacaktır demişlerdi.
27 kasım da aldım bende de aynı. Sipariş alındı diyor ilerleme yok

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam sizi anlıyorum...
Ancak sadece DA4 satılmıyor İtopya'da 2 mağaza ile binlerce sipariş hazırlayıp aynı zamanda da dükkan ile ilgileniyorlar. Yaptıkları zor iş. Ancak tabii süreç biraz daha hızlı olabilirdi.
Sonuçta neredeyse herkes güvenli site diye ailelerine söyleyip mahçup oluyorlar... Sonuçta az para değil.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Bende 25 kasımda aldım halen hazırlanıyor. Sitede yazan müşteri hizmetlerini aramak istiyorum arama başarısız oldu diyor. 2 tane mail attım ikisindede aynı cevap verildi herhalde kopyala yapıştır yapıyolar😂
Oyun için mi aldınız sohbet edek bari 1 haftasi daha var sistemin gelmesine

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Oyun için mi aldınız sohbet edek bari 1 haftasi daha var sistemin gelmesine
Evet oyun için aldım. her şey hazır bir tek kasa kaldı. Biraz sinir bozucu bir durum. İndirimden dolayı yoğun olabilirler ama sistemi alırken 5 ila 7 gün arası kargolanacaktır demicekler o zaman.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Evet Erkan şu an Istanbul Beylikdüzündeyiz İTOPYA Mağazasının önündeyiz şimdi siparişler hakkında son durumu genel müdür'den alacağız...
Evet ayrıca burada bir kalkan oluşturulmuş durumda tüm DA SISTEM4 Alanlar burada toplanmışlar ve eylem yapıyorlar.

Bununla ilgili açıklama yapıldı oraya bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Evet Erkan şu an Istanbul Beylikdüzündeyiz İTOPYA Mağazasının önündeyiz şimdi siparişler hakkında son durumu genel müdür'den alacağız...
Evet ayrıca burada bir kalkan oluşturulmuş durumda tüm DA SISTEM4 Alanlar burada toplanmışlar ve eylem yapıyorlar.

Nerde yapıldı?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Harbiden tam eylemlik soru acmisim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerde yapıldı?
Lol deilmi adam şakasına yazmış biz burda toplandık ya

• Hahaha
Reaksiyonlar: ugo.
Top Bottom