Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

BDABBD95-635A-4DD2-B3D2-E0E6FD558539.jpeg

Arkadaşlar şuan baktım, ürünlerim montaj aşamasına gelmiş. 25 kasımda sipariş vermiştim. Sizlerde bir bakın isterseniz. İnşallah bütün parçalar sağlam ve sorunsuz gelir iadeyle falan uğraşmayız.

Son düzenleme:
ben 25ınde sıparıs verdım bugun montaj vs hersey bıttı pazartesı buyuk ıhtımal kargoya verılecek . ıptal edersen bu fıyata bunları bulman zor ayrıca paranın gerı yatması da bıraz uzun surer bılgın olsun . para yatana kadar PC sana ulasır
Ben 24 ünde sipariş verdim ürünleriniz hazırlanıyor durumunda. Daha düne kadar sipariş alındı görünüyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*** sanırsın itopya bir futbol takımı ortalık holigan ve fanatik dolu laf edemiyosun. Kardeşim 24 ünde sipariş verdim çarşamba günü sınavlarım başlıyor gidip başkasından bilgisayar istemek zorunda bıraktılar hâlâ mal mal bekleyip nasıl susayım allah akıl fikir versin size. Burda itopyayı savunanlara itopya 5 10 tl lik hediye mi veriyo nedir

Mail adresi ne ? Benimkine bakmiyolar

Napalim şuanda iptal mi edelim

Abi senin sisteminde bir sorun varmı şuan bizimkiler iptal edelim fln diyorda
Valla şuan iptal edelim desek bir hafta sonra para yatıyomuş sonra zaten sınavlar başlıyor bide pc toplamayla nasıl uğraşayım be kardeşim

itopyaya hak veriyorum gerçekten çok fazla sipariş verildi
adamlar da ahtapot değiller
9 gün bekliyiver
ölcekler sanırsın
bekle işte
adamlar napsın
Kardeşim böyle yoğunluk olacağı belli. Yoğunluk olacağı belli.Olacağı belli 1 sene önceden. 2. Mağaza açtılark myonla para götürüyorlar. Parayı yayıncılara yediriyorlar. Müşteri hizmeti desen leş, kargoları 10 15 gün. Sen neyi savunuyorsun burada? Şükretmeye alışmışsın sen. Kargo süresi 7 Gün yazıyor sitelerinde. Hepsiburada ' dan 3 ürün aldım en geç 2. gün geldi. Sen ne diyorsun neyi kimi savunuyorsun hala?

Ben işlemciyi yukseltmedim o içim de kaldi

Valla hafta içi halolsun da pazartesi salı farketmez pek sonraki haftaya kalmadığı sürece
Aynen abi ya

Ben 24 ünde sipariş verdim ürünleriniz hazırlanıyor durumunda. Daha düne kadar sipariş alındı görünüyordu

*** sanırsın itopya bir futbol takımı ortalık holigan ve fanatik dolu laf edemiyosun. Kardeşim 24 ünde sipariş verdim çarşamba günü sınavlarım başlıyor gidip başkasından bilgisayar istemek zorunda bıraktılar hâlâ mal mal bekleyip nasıl susayım allah akıl fikir versin size. Burda itopyayı savunanlara itopya 5 10 TL lik hediye mi veriyo nedir

Valla şuan iptal edelim desek bir hafta sonra para yatıyomuş sonra zaten sınavlar başlıyor bide PC toplamayla nasıl uğraşayım be kardeşim
50 TL'lik ürün veriyor 500 kişiye 500x50=25.000 PC kargolarının geç geleceğini bilmeniz lazımdı.

Geri