niye key alıyorsunki ? cmd ile etkinleştiriliyor zaten Windows izin vermiş bunun hakkında konu var ona bakarak crackleyebilirsin windowsu. O satın alınan keyler web sitelerinde herkeste çalışan keyler, ücretsiz keyleri paralı satıyorlar özelmiş gibi, halbuki web sitesinden alıyor birtane satıyp duruyor. Windows bu imkanı tanımışken para vermek "saçmalık"Hocam bir soru daha kafama takıldı. Senin de sistemde windows10 kurulu geldi değil mi ? Biz şimdi windows 10 için herhangi bir oem key vs alacakmıyız ?
İlla ki az da olsa fan sesi olur hocam ama o kadar rahatsız edici bir boyutta mı?Arkadaşlar konudan alakasız olacak ama bugün sistem elime ulaştı ve çalıştırdım fanlardan ekstra bi ses geliyor kedi mırıldaması gibi sizde nasıl
link yasak değilMerhaba bende teslim aldım testlerimi yaptım. Kasanın yazılımı var şimdi link atmak yasak mı bilmiyorum. Youtube corsair icue 4000x rgb tempered glass siyah mid tower kasa yaz modart pcnin videosunu izle orada yazılım ile nasıl kontrol edileceği yazıyor kasanın tüm hatları ilede anlatıyor bilgi edinebilirsin ayrıca
Hocam daha önce masaüstü kullanmadım arkadaşlarıma video attığımda yeni kasa için fazla dediler bakalım güncellemeler falam bitsin bir şey değişicek mi birde test olarak ne yapmam gerekiyor sizceİlla ki az da olsa fan sesi olur hocam ama o kadar rahatsız edici bir boyutta mı?
Hocam sağolsun arkadaşlarımla beraber 10 tane bilgisayardan deneyip 1 tane alabildik.Arkadaşlar nasıl alabildiniz sistemi? Bir taktiği falan var mı?
Valla ben youtubedan falan surekli bekliyordum sistemi, video geldiği an 10.saniyede girdim 1.5 saat uğraştım alamadım. 2 gün sonra rastgele itopyaya girdim stokta gördüm aldıım Allaha sükürArkadaşlar nasıl alabildiniz sistemi? Bir taktiği falan var mı?
benimde 1 saat önce elime ulaştı bendede sanırsam güç kaynağından geliyor çok az coil whine sesi gibiArkadaşlar konudan alakasız olacak ama bugün sistem elime ulaştı ve çalıştırdım fanlardan ekstra bi ses geliyor kedi mırıldaması gibi sizde nasıl