da birazdan dedi!

altı üstü bileşenlerden oluşan bir sistem arkadaşlar nedir bu heyecan anlam veremiyorum :)

Piyasa fiyatına göre en iyi parçaları sunabilen başka kanal yok çünkü :).

4k ve civarı beklemeyin + hikayede "sizin beklediğiniz gibi bir F/P sistem gelmeyecek ama gelen sistem gayet F/P" dedi. Boşuna o bütçe ile beklemeyin yani.
dediği şeyi ben söylyim sildiği hikayeleri de dinledim. Çok düşük bütçeli bir pc gelmicek stok vs sıkıntısı var. Ama yine de bu sistem günün şartlarına göre düşük bütçe olacak. Büyük bir kısmınız alabilecek dedi

arkadaşların heveslerini kırmayalım hocam sistem açıklanana kadar
Hocam ben baştan bu şekilde bekleyip sonra daha çok kırılmasınlar diye söylüyorum. Ayrıca o bütçeye gelmeyecek dedim ve bunu zaten başta Abdullah Bey söyledi. Ayrıca bir nebze de olsa özelleştirme ile fiyat düşürülebilir eğer imkân tanınırsa. Stok az diye biliyorum.

daha az fps alıyor ve daha pahalı?
şöyle düşün 1650s e tale daha fazla olduğu için indirimi diyelim ki 100 tl alabilirsin ama 5500xt çok tercih edilmiyorsa çok daha rahat indirim alıp daha ucuza gelir böyle düşünün arkadaşlar

dediği şeyi ben söylyim sildiği hikayeleri de dinledim. Çok düşük bütçeli bir PC gelmicek stok vs sıkıntısı var. Ama yine de bu sistem günün şartlarına göre düşük bütçe olacak. Büyük bir kısmınız alabilecek dedi
5k altına çıkmaz. Yine de siz bilirsiniz sonradan kırılmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,629
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri