Fiyatlar hala aynı. Üstteki 5600' lü alttaki 5500 olanı. İlginç5500 ile 11.5'ti fiyatı. Diğer vento kasayı seçince de 10.9k oluyordu.
Hangisi? Üstte attıklarım mı?umarım bu sistemin siparişleri de iptal olmaz.
5600 ü kaldırmışlarumarım bu sistemin siparişleri de iptal olmaz.
Önerilen komiktir ki 450wdostum rx6700 sistemin en az 650w lazım değil mi ?
İptal olursa thh yolumuzumarım bu sistemin siparişleri de iptal olmaz.
Sapphire 6700' ü de kaldırmışlar5600 ü kaldırmışlar
konu açıldığından haberdar olmanız için etiketle dediğini sandım da sonra konuları silelim iptal olmasın dediniz anlamadım.@burak9956 hocam benim konumda gördüğünüzde ilk entryde beni de etiketlemenizi rica etmiştim de
Xfx modeli zaten öyleydi bizim aldığımız sapphirerx6700 için +2223 TL fiyat getirmişler. resmen müşteri istemiyo adamlar. dua edelim de iptal olmasın arkadaşlar.
oda kalkmış o yok tek bi 6700 vardı onu belirttim ben.Xfx modeli zaten öyleydi bizim aldığımız sapphire
evet fikrimizi değiştirdik insanlar yararlansın diye bende elimden geldiğince destekledim forumdaki bir abiyle konuştuğumda iptal konusunda thh ye gidersiniz dediğinde bende forumda paylaşmaya başladımkonu açıldığından haberdar olmanız için etiketle dediğini sandım da sonra konuları silelim iptal olmasın dediniz anlamadım.
Xfx modeli hala bulunuyor 2223 tl fazlasıylaoda kalkmış o yok tek bi 6700 vardı onu belirttim ben.