Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-C6 SİSTEM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle taktım, ilk startımda ekran kartı fanları çalıştı ama görüntü gelmedi. Sonra q-flash ile bios update attım görüntü geldi fanlar bios update esnasında çalışmıyordu şu an normal.
çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk monitörün kaç hz ve eskimi vga dönüştürücü kablol var ondan alman
hdmı ile denedim ve ekran kartı fanları dönmüyordu

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
çok teşekkür ederim

hdmı ile denedim ve ekran kartı fanları dönmüyordu
Ekran kartı fanları boşta iken donmez yük altına girince dönmeye başlar belli bir sıcaklığa gelince döner

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Ekran kartı fanları boşta iken donmez yük altına girince dönmeye başlar belli bir sıcaklığa gelince döner
Bende öyle düşünüyordum fakat firmayı aradığımda dönmesi gerektiğini söylediler. Ayrıca diğer arkadaşların fanları ilk starta her zaman dönüyormuş.

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Bende öyle düşünüyordum fakat firmayı aradığımda dönmesi gerektiğini söylediler. Ayrıca diğer arkadaşların fanları ilk starta her zaman dönüyormuş.
Knk pc açılınca fark etmedim ama Windows da boş boş dururken vs fan dönmez

WhoCares

80+ Gold
pc ye ilk elektrik gelince ekran kartı fanları çalışır windows ekranı geldiğinde durur eğer auto fan ayarlarina ayarlamadıysan manuelde ise devam eder dönmeye

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efekan Çolak
Dün ki arkadaşın anakartı iade edilmiş ya da başka işlemci takılmıştı. Belki senin anakartta iade edilmiş olabilir. Gigabyte anakartlarda CSM sorunu var. Bazen siyah ekranda kalabiliyor. Bunun çözümü de yeniden BIOS yazılması oluyor. Senin anakartta BIOS Flashback var. Yani BIOS'u tekrardan yazdırabiliriz. İstersen onu bir deneyelim.

Eğer denemek istiyorsan BIOS'u yeniden yazdırmak için: (Anakart A620M S2H ise)
1) Öncelikle elinizde 8 ya da 16 GB bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Ondan sonra buradan F5d BIOS'unu indirin. http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/A620M-S2H-rev-10/support#support-dl
3) İnen dosyaya sağ tıklayarak klasöre çıkart deyin. Klasöre çıkarttıktan sonra A620MS2H.F5d dosyasının adını gigabyte.bin olarak değiştirin. Değiştirdikten sonra gigabyte.bin dosyasını flash belleğin içine atın.
4) Attıktan sonra flash belleği anakartınızda işaretlediğim yere takın. Taktıktan sonra 3 saniye Q-Flash Plus butona basın. BIOS yazma işlemi başlayacak. (Bu işlem sırasında bilgisayar kapalı olsun.)Alıntıyı görüntüle
dediğini tam olarak yaptım turuncu ışık başta geliyor 3-4 dakika yanıp sönüyor ama kasa fanları çalışmaya devam ediyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,923
İsim
Emre Zengin
dediğini tam olarak yaptım turuncu ışık başta geliyor 3-4 dakika yanıp sönüyor ama kasa fanları çalışmaya devam ediyor
Işık söndükten sonra kasayı kapatıp açıyor musun? F4 BIOS'unu da dene bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efekan Çolak
Işık söndükten sonra kasayı kapatıp açıyor musun? F4 BIOS'unu da dene bakalım.
evet kasa kapanmiyor zaten isik sonuyor tusa basip kapatip aciyorum goruntu yok son surumu denedim olmadi bide bi oncekini denedim yine olmadi baska kimsede olmamis bide bu olay 😓

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Firmaya geri gönderdiğim sistem çalışır vaziyette bana geri geldi. Benim sorunum da bu şekilde çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,112
Üyeler
163,264
Son üye
Gurkan404
Top Bottom