Evet Ömür Boyu Sadece Tek Bir Oyun Oynama Hakkınız Olsa Hangi Oyunu Oynardınız? Benim Oyunum Budur Beni Bu Oyuna Gömün Dediğiniz Bir Oyun Varmı? Benim Oyunum CyberPunk 2077 Peki Ya Sizin Oyununuz Nedir? Alıntıyı görüntüle
şimdi mantıklı olarak düşünmek gerekirse hikayeli ve bir başı ve sonu olan oyunu tercih etmek mantıksız olur çünkü aynı oyunu 500. kez bitirdiğinizde sıkılmama olasınılığınız sıfır bu nedenle online bir oyun seçmek en doğrusu olur bu durumda monster hunter world bence gayet güzel bir seçim
Hikayeli oyun seçmek aşırı saçma burda en mantıklı seçenekler minecraft , csgo , lol , valo , apex legends tarzı oyunlar olucaktır hikayeli olarak da gta 5 çünkü online’ı var
Minecraft kaç yaşında oynama başladım hatırlamıyorum bile oyun beta da falandı galiba baya küçükken başlamıştım. Tercih nedenim gerek bir çok sunucu ve oyun modu olması gerek singleplayer modu gerek oyun çeşitliği beni oyuna bağlayan şeyler olmuştu ama küçükken neden indirdim bilmiyorum tabi küçükken nasıl indirdim oyunu onu da hatırlamıyorum 6 ya da 7 yaşımda 2011 de galiba tablete apk indirmiştim okuma yazmam var mıydı ondan bile emin değilim