evet hikayesi bir tık kısa sadece ana hikayeden ilerlersek 20 saate biter ve oyunda bir çok şey kaçırılmış olur yan görevler tam aksine witcher'daki aynı tadi verdi hatta bir tık daha iyiydi örnek görevler veriyorum kişilerin atlarıyla (Judy,Panam,Kerry,River,Jony,Jefferson) bu kişilerin verdiği görevler enfesti ve oyunun sonunada etki ediyordu daha başka karakterlerde var ama onlar 1 tane felana görev veriyorlar o kadar ama onlarda kaliteliydiOlabilir tabi ki oyun bu kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir zevkler ve renkler tartışılmaz
Ama oyunun beklediğim RPG deneyimini vermemesi bugları hikayesinin erken bitmesi ve yan görevlerinin bir o kadar bayık olması beni oyundan soğuttu
Normalde RPG bir oyunu bitirdikten sonra tekrardan bitirebilirsiniz sıkılmadan ama ben bu oyunda bunu yapamadım
Çok güzel oyun değilmi ama beeo oyunda 3. sıramda hikayesi çok kaliteliydi ve beynimi ufaktan yakı verdi özellikle sonlara doğru
Tek oynamayı sevmiyorumArkadaşım ne oynuyorsa o
hmm oyun güzel tabikide 2. defa biti verdi karğo taşımaktan bu kadar zevk alıcağım aklıma gelmezdi hatta oyunu oynamadan çok seviceksin taşımacılığı deseler gülerdimÇok güzel oyun değilmi ama bee
mantıklı.Arkadaşım ne oynuyorsa o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek oynamayı sevmiyorum
bro ciddimisin ünlem felan ataydınOyunlar gerçek değildir, onlara bağlanmak ve uzun süre geçirmek günahdır (incil 54. ayet)... Papa hazretlerinin kızmasını istemiyorsanız oynamayın kardeşlerim zira size cennetten mülk satmaz.
sanki oynadın a
knk duzgun konussanki oynadın a
knk duzgun konus