Da Forum Clash Royale turnuvası 🔥🔥

Reaksiyon skoru
35,199
Arkadaşlar forum içi Clash Royale turnuvası düzenleyeceğiz. Bugün saat 8 de başlayıp 11 de bitecek. Mega çekilişli formatta olacak. Turnuva bilgilerini saat 7 de paylaşırım. Clash Royale oynayan tüm forum sakinlerini bekliyoruz.

Turnuvaya nasıl katılınır bilmeyenler için şu tuşa basıp Da forum yazıp turnuvaya katılacaksınız şifre 123
Screenshot_2025-06-18-19-03-55-97_32d872c0118f9e7b675d9887569e2876.webp

IMG_20250618_125703.webp

@BixiBlake @Ricardo Quaresma- @Mahmut Yılmaz @java @KaganKK06
@EFI Shell @🃏JOKER🃏 @oEnesQlf

Son düzenleme:
Ulaaa gelirdim ama akşam arkadaşlarla buluşacaz
Ama yarın olursa bir ihtimal gelebilirim

Ben mobil oyun oynamıyorum. Katılacak arkadaşlara başarılar.

Arkadaşlar forum içi Clash Royale turnuvası düzenleyeceğiz. Bugün saat 8 de başlayıp 11 de bitecek. Mega çekilişli formatta olacak. Turnuva bilgilerini saat 7 de paylaşırım. Clash Royale oynayan tüm forum sakinlerini bekliyoruz.

Turnuvaya nasıl katılınır bilmeyenler için şu tuşa basıp saat 7 de vereceğim bilgileri gireceksiniz 10 saniyelik işlem.
Alıntıyı görüntüle

@BixiBlake @Ricardo Quaresma- @Mahmut Yılmaz @java @KaganKK06
@EFI Shell @🃏JOKER🃏 @oEnesQlf
main destelerle savaş olsaymış iyi olurdu

eğer yeterli katılım olmazsa benide yazın gelirim iletişimi nereden sağlayacğaız bende unutkanlık var unutursam yazın

eğer yeterli katılım olmazsa benide yazın gelirim iletişimi nereden sağlayacğaız bende unutkanlık var unutursam yazın
Saat 7 de turnuva giriş bilgilerini paylaşıcam isteyen herkes girecek saat 8 de başlayacak. Saat 7 de sizi tekrar etiketlerim

Pazar günü yapsak olmuyor mu :kekw: malum YKS mağdurlarıyiz

Geri