Neler Yeni

DA forum desteğinize ihtiyacım var! (Oyunum Moon Keys Steam'de)

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Ahmet Yıldırım
Hocam elinize sağlık bir şey sorabilir miyim ? Steam'de oyunu yayınlama ücreti ne kadar oluyor ? Ben de açıktan fazlalık zamanımda geliştiriyorum ama nerede nasıl yayınlayacağım hala kararsızım da.
Teşekkür ederim. Oyun yayınlamak 100 dolar. Yayınlarken bayağı fazla şey istiyorlar. Uzun bir süreç.

fox1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
fox
ellerinize sağlık hocam yakında bende yayınlamayı düşünüyorum oyunumu😊

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Beğen
Reaksiyonlar: fox1

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,548
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostum belli bir süre sonra oyundan kazandığın geliri açıklama şansın var mı bu tarz şeyleri gördükçe motive oluyorum çünkü 3 5 bile olsa görmek beni mutlu ediyor. Başarılar dilerim.

phopshen

80+ Bronze
Merhabalar sayın ve sevgili üyeler. Jr. oyun geliştirici olarak kendi çapımda bir oyun geliştirdim ve bunu steam üzerinden yayınladım. Kısıtlı bilgilerimle olabildiğince eğlenceli bir oyun çıkardığımı düşünüyorum. İstek listenize eklemeniz benim için büyük bir destek olacaktır. Muhteşem grafiklere sahip veya karışık fiziklere sahip olmayabilir ama eğlenceli bir oyun ortaya çıktı. Umarım istek listesnize eklersiniz, şimdiden teşekkürler...
Alıntıyı görüntüle
türkçe dil desteği niye yok acep :)

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Ahmet Yıldırım
Dostum belli bir süre sonra oyundan kazandığın geliri açıklama şansın var mı bu tarz şeyleri gördükçe motive oluyorum çünkü 3 5 bile olsa görmek beni mutlu ediyor. Başarılar dilerim.
Çok teşşekkür ederim. Daha yolun çok başındayım oyunun grafiklerine pek güvenmiyorum ama gerçekten çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. İnsanlar grafiklere bakıp beğenmedim diyorlar bu yüzden çok kişi almayabilir. Hedefim zaten güncelleme gelmeden 100 kişiye satmak. Çok uçuk bir hayalmiş gibi gelebiliyor bazen umarım satılırsa paylaşırım :) Ben de bu tür mesajları görünce mutlu oluyorum teselli oluyor.
türkçe dil desteği niye yok acep :)
Pek çok dile destek getirmek için girişimde bulundum, Türkçe dil desteği çok istiyordum ama hem türkçedeki hem de diğer dillerdeki bazı harfler yer ihlaline ve bozuk görüntülere yol açıyor. bu yüzden silmek zorunda kaldım. Zaten oyunda fazla ingilizce gerektiren bir durum yok oynanış temelli ve arkada oynanışın amacı olması için işlediğim bir hikaye var. O yüzden çok fazla gerek de yok :) Ama eklemeyi hala çok istiyorum. Sor sormanız beni çok heyecanlandırıyor sorduğunuz için sağ olun <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,113
Üyeler
162,910
Son üye
muhammet23
Top Bottom