DA Forum kullandığı tarayıcıyı seçiyor! [2021 Haziran]

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    80

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
9,086
Evet biliyorum bu konulardan açıldı ancak Opera çok kullanılıyordu ardından birkaç güvenlik sorunu vs yüzünden kullanıcısı azaldı. Edge'de dikey sekmeler filan da var artık yani tarayıcılarda bir değişiklik söz konusu. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben Chrome ve Edge kullanıyorum ama çoğunlukla Chrome.

(Ankete 3 cevaba kadar cevap verebilirsiniz, birden fazla tarayıcı kullanıyorsanız hepsini seçiniz).

%100 ile Google Chrome kazandı. 😂

Evet biliyorum bu konulardan açıldı ancak Opera çok kullanılıyordu ardından birkaç güvenlik sorunu vs yüzünden kullanıcısı azaldı. Edge'de dikey sekmeler filan da var artık yani tarayıcılarda bir değişiklik söz konusu. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben Chrome ve Edge kullanıyorum ama çoğunlukla Chrome.
az sekme kullanıyor isen chroma çok sekme kullanıyorsan ise opera gx

guugıl amca

Edge adamdır

Chrome. Aslında müthiş bir tarayıcı değil de işte alışkanlıklar.

Herkes Google Chrome kullanıyor diye tahmin ediyordum, ama maşallah yarısı farklı bir şey kullanıyor.

(Ankete 3 cevaba kadar cevap verebilirsiniz, birden fazla tarayıcı kullanıyorsanız hepsini seçiniz).
Samsung internet yok 😡😡😡

Geri