Neler Yeni

DA Forum oyunları korsan mı indiriyor orijinal mi?

Oyunu nasıl oynuyorsunuz

• Korsan

Oylar: 20 15.7%
  • Orijinal

Oylar: 57 44.9%
  • Oyun oynamam.

Oylar: 2 1.6%
  • İkisi karışık

Oylar: 56 44.1%

• Oy kullanan toplam üye
    127

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğlencesine açtığım bir konudur. Ankette seçim yapabilirsiniz lütfen tartışmaya girmeyin. sadece seçeneklerden seçin ve isterseniz cevap yazın.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Eğlencesine açtığın bir konu az sonra korsan oyun mu - orijinal oyun mu tartışmasına dönecek.
Mesela şimdi hayatta korsan oynamam, orijinal olarak oynamayı tercih ederim diyeceğim ve bir korsan savunucusu cevap verecek.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğlencesine açtığın bir konu az sonra korsan oyun mu - orijinal oyun mu tartışmasına dönecek.
Mesela şimdi hayatta korsan oynamam, orijinal olarak oynamayı tercih ederim diyeceğim ve bir korsan savunucusu cevap verecek.
tartışmaya dönerse Mehmet abiden konuyu kapatmasını isteyeceğim umarım dönmez:peepo1:

José Mourinho

80+ Silver
tartışmaya dönerse Mehmet abiden konuyu kapatmasını isteyeceğim umarım dönmez:peepo1:
mqdefault.png

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
İndirimlerde ucuz olursa alırım eğer yüksekse gider youtubede videolarını izler keyif alırım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eğlencesine açtığım bir konudur. Ankette seçim yapabilirsiniz lütfen tartışmaya girmeyin. sadece seçeneklerden seçin ve isterseniz cevap yazın.
Korsan oynamıyorum orijinal oynarım kesinlikle ama çok pahalı olupta oynamayı çok istediğim bi oyun olunca internetten hesap satın almıştım 2-3 kere. Onun dışında orijinal oynarım hep

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Tek satın aldığım oyunlar valvenin oyunları. Neden bilmiyorum (neden aldığımı bilmiyorum yani. bir çoğunu oynamam zaten) ama hepsine sahibim. Ama diğer oyunlar korsan tabikide.

Rulep

80+ Gold
ağırlıklı olarak orijinal ama bazı simulasyon oyunları oluyor 2 saat oynayıp sıkılacağım için 30 tl vermek içimden gelmiyor onları crackte deneyip siliyorum

Juiclair0

80+ Silver
Sadece meraktan soruyorum korsana karşı olanlar neden bu kadar net. Ve parası olmayanlar ne yapsın :D

Top Bottom