Komando41.
80+ Silver
KONVOY hangi şehirde olacak
Zürih'in zorlu dağ yollarında başlayıp Calais'te bitecek olan bu yolculuktaKONVOY hangi şehirde olacak
yülücvem truckers mp umarım yetişirZürih başlayıp Calais'te bitecek ama tam rotayı paylaşmıyorum burda troll olmasın diye.
Maalesef hocam MP eklentisi korsanı algılamıyor Steam olması zorunlu.İnternetten indirenler katılamıyor mu.
Yetişir yetişir.yülücvem truckers mp umarım yetişir
İndirime girdiğinde almayı düşünüyorum. Teşekkürler.Maalesef hocam MP eklentisi korsanı algılamıyor Steam olması zorunlu.
9 TL'ye düşüyor zaten indirim de almanızı öneririm çok eğlenceli.
Baba 110 kilit ile keyif olmuyor başka konvoya artık.Merhaba, dostlarım bugün @Vector076 ile bir ETS 2 MP konvoyu düzenlemeyi planladık ve bu da forum üyelerimize özel olacaktır.
Zürih'in zorlu dağ yollarında başlayıp Calais'te bitecek olan bu yolculukta sizde bize katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler :
Bana özelden konuşma başlatıp 'Katılıyorum Oyun Nickim : (oyun içi nickiniz) ve Steam Arkadaş Kodum : (kodunuz)' şeklinde yazmanız yeterlidir.
Toplanma yerimiz Zürih tamir istasyonudur.
Saat 21.30 da kalkacağız ve sırasıyla yakınından geçtiğimiz şehirler de ihtiyaç ve tamir molası vereceğiz.
Keskin virajlar bulunduğu için klavyeden direksiyon kontrolü sağlamamanızı öneriyoruz.
Rota özelden gerekli bilgilerinizi gönderdikten sonra sizlerle paylaşılacaktır.
İyi eğlenceler !
Rotamız hiç bir DLC gerektirmiyor.
@Vector076 tarafından kayıt alınacaktır ve trolleyen olur ise kayıt ile birlikte reportlanacaktır.
NOT : MULTİPLAYER 1.39.4.5 SÜRÜMÜNÜ KULLANMAKTADIR.
DEMO sürümünü kullanabiliyor muyuz? Şu an ininalimde para yok.Maalesef hocam MP eklentisi korsanı algılamıyor Steam olması zorunlu.
9 TL'ye düşüyor zaten indirim de almanızı öneririm çok eğlenceli.
Arcade saçma olur. 110 ideal bence.Baba 110 kilit ile keyif olmuyor başka konvoya artık.
Ya trol falan oluyor sollamak gerekiyor tır da yavaş kalkış yapınca işler zorlaşıyor.Arcade saçma olur. 110 ideal bence.