Komando41.
80+ Silver
steamde bitane mod var eklediğin zaman kilometre başına nerdeyse sınırsız paran oluyor
Oluyor hocam neden olmuyormuş zaten ilk yolumuz dağ yolu arkası düz siz bilirsiniz.Baba 110 kilit ile keyif olmuyor başka konvoya artık.
Sanmıyorum.DEMO sürümünü kullanabiliyor muyuz? Şu an ininalimde para yok.
Troll olmaycak zaten arkadaş kayıt alacak reportlanacak.Ya trol falan oluyor sollamak gerekiyor tır da yavaş kalkış yapınca işler zorlaşıyor.
Cheat Engine ile 2 DK'da istediğin kadar seviye ve para yapabiliyorsun.steamde bitane mod var eklediğin zaman kilometre başına nerdeyse sınırsız paran oluyor
Saymadım hocam daha ama var bir 5+.@revanier Kaç kişi oldunuz hocam ?
adam Sistem : Quadro H55M-55G // Xeon X3440 // Sapphire HD 7750 1 GB GDDR5 // 6 GB DDR3 1333 MHz Ram // Toshiba 500 GB 7.2k Rpm HDD // Belson 300W C4 böyle bi sistemle oynuyor tabikide oynarsın saçmalama@revanier hocam bir şey soracağım. Bugün gelme imkanım yok çünkü daha pc yok elimde. Haziran gibi bir daha kesin yaparmıyız? Ayrıca ryzen 5 4650g ve 16 gb ram ile akıcı oynarmıyım?
Valla orijinali silmiştim crack ile oynuyorum eğer internet yetişirse kurar gelirim oyunu.Oluyor hocam neden olmuyormuş zaten ilk yolumuz dağ yolu arkası düz siz bilirsiniz.
Sanmıyorum.
Troll olmaycak zaten arkadaş kayıt alacak reportlanacak.
Cheat Engine ile 2 DK'da istediğin kadar seviye ve para yapabiliyorsun.
Saymadım hocam daha ama var bir 5+.
Orta ayarlarda 50 alsam yeter.adam Sistem : Quadro H55M-55G // Xeon X3440 // Sapphire HD 7750 1 GB GDDR5 // 6 GB DDR3 1333 MHz Ram // Toshiba 500 GB 7.2k Rpm HDD // Belson 300W C4 böyle bi sistemle oynuyor tabikide oynarsın saçmalama
Twitch'de yayın açıp kaydedeceğim. Aynı zamanda offline olarak ekran kaydı yapacağım. Troll'e kesinlikle yer yok. Hız sınırlarına uyarak gidersek kaza yapmayız diğer türlü denedik virajlar alınmıyor QWEQWEQW @revanierYa trol falan oluyor sollamak gerekiyor tır da yavaş kalkış yapınca işler zorlaşıyor.
Kütüphaneye gir ETS ye sağ tıkla > özellikler > betalar > katılmak istediğiniz betayı seçin > temporary_1_25sürümü nerden düşürcem
Youtube da vardı.sürümü nerden düşürcem
Ben 150 Fps alıyorum orta ayarlarda ama kimse yokken kalabalıklaşınca iş değişiyor.Orta ayarlarda 50 alsam yeter.
Aynen öyle.Twitch'de yayın açıp kaydedeceğim. Aynı zamanda offline olarak ekran kaydı yapacağım. Troll'e kesinlikle yer yok. Hız sınırlarına uyarak gidersek kaza yapmayız diğer türlü denedik virajlar alınmıyor QWEQWEQW @revanier
O zaman düşükte oynarım. Piksel piksel olmuyordur umarım.Ben 150 Fps alıyorum orta ayarlarda ama kimse yokken kalabalıklaşınca iş değişiyor.
Tamam hocam yüklemeyi başlatıyorum yetişirse geleceğim.Twitch'de yayın açıp kaydedeceğim. Aynı zamanda offline olarak ekran kaydı yapacağım. Troll'e kesinlikle yer yok. Hız sınırlarına uyarak gidersek kaza yapmayız diğer türlü denedik virajlar alınmıyor QWEQWEQW @revanier
Hocam 720p high de ya da 1080p mediumda deneyin mp yi.O zaman düşükte oynarım. Piksel piksel olmuyordur umarım.