Neler Yeni

Da-forum Özel Rx 6500 Xt Si̇stem Ne Kadara Satılabilir ?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Konu ne kadar da uzamış.Bu bir hak arkadaşlar evet ihtiyaç sahibi birisi alsın herkes ister.Ama kişi hızlı davranmış ve elde ettiği hakkı almış.Bu hakkı satmak için kullanıyor.Bunun gereksiz linçlendiğini düşünüyorum.Bugün indirimdeki bir ürünü alıp pahalıya satanda aslında aynı mantığı uyguluyor. Mesela Teknobiyotik sitesin amd Ryzen 5 5600g 3.5 tl adam bunu alır 1 ay sonra 4 den satınca haram olmuyor.Veya ben bir bilgisayarcıyım diyelim öyle olsam gider ucuza bunları alır kendim 4 den falan koyardım mağazama.O yüzden boşa tartışmayın yazık vaktinize-birbirinizi kırmaya değmez.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
güle güle kullanın(kullanacaksanız satacaksanız da inşallah istediğiniz fiyata satarsınız)
teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu ne kadar da uzamış.Bu bir hak arkadaşlar evet ihtiyaç sahibi birisi alsın herkes ister.Ama kişi hızlı davranmış ve elde ettiği hakkı almış.Bu hakkı satmak için kullanıyor.Bunun gereksiz linçlendiğini düşünüyorum.Bugün indirimdeki bir ürünü alıp pahalıya satanda aslında aynı mantığı uyguluyor. Mesela Teknobiyotik sitesin amd Ryzen 5 5600g 3.5 TL adam bunu alır 1 ay sonra 4 den satınca haram olmuyor.Veya ben bir bilgisayarcıyım diyelim öyle olsam gider ucuza bunları alır kendim 4 den falan koyardım mağazama.O yüzden boşa tartışmayın yazık vaktinize-birbirinizi kırmaya değmez.
gerçekleri bilmeden yargılayan insanlardan dolayı bu konu bu kadar uzadı zaten.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
inşallah hocam umarım alabilirsin.

sistem verildi .
Hayırlı olsun. Yanlış anlama ama bu şekilde yorum yapanlara bana göre verilmemeliydi. Yine stokçuluğun önüne geçememişler. Forum üyelerine verip geçmişler.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
teşekkürler.

gerçekleri bilmeden yargılayan insanlardan dolayı bu konu bu kadar uzadı zaten.
her zaman bu tartışmalar çıkıyor boşa, üzülüyorum. Hakkı olan insan alsın tabii ki.Ben Rtx 3050 li bir sistemi 50 dakika almaya çalışmıştım 10m'e.İhtiyacım vardı eşime bilgisayar dizecektim ama alamadım.Sonra başka bir sistem çıktı DA'da onu da alamadım.Nasip dedim.Daha sonra Asus dual rx6600xt indirime girdi 6700'e onu aldım.Onu aldıktan sonra sırayla tüm parçaları topladım ve 13bin'e 10'a alacağım sistemin kat kat güzelini topladım.Yani nasipte varsa olur yoksa yoktur.Satan satar alan alır alan satamaz belki bile.O yüzden kırmanın üzmenin anlamı yok diye düşünüyorum.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hayırlı olsun. Yanlış anlama ama bu şekilde yorum yapanlara bana göre verilmemeliydi. Yine stokçuluğun önüne geçememişler. Forum üyelerine verip geçmişler.
al-satçılar her zaman var ve bu onların hakkı. yapacak bir şey yok

Top Bottom