- En İyi Cevap
- 4
Neye üzüldün kardeşim? 10K'ya RX 6500 XT sistem mi satıyoruz dedim? zaten sen alamıyorsun da sistemi... hemen üzülmeye ne meraklısınızÜzücü
Neye üzüldün kardeşim? 10K'ya RX 6500 XT sistem mi satıyoruz dedim? zaten sen alamıyorsun da sistemi... hemen üzülmeye ne meraklısınızÜzücü
3050 bekliyordum üzdüAlıntıyı görüntüle
Giris seviyesi gelecektir parcalarda
+1tabii ki pci-4 çok daha iyi olurdu ama bu kurda pci-3 de Abdullah abinin yapacağı iyi fiyatla gayet güzel gider diye düşünüyorum
abi fiyatla ilgili bi ipucu versenNeye üzüldün kardeşim? 10K'ya RX 6500 XT sistem mi satıyoruz dedim? zaten sen alamıyorsun da sistemi... hemen üzülmeye ne meraklısınız
Rütbeye göre mi üyelik tarihine göre mi bu arada?Neye üzüldün kardeşim? 10K'ya RX 6500 XT sistem mi satıyoruz dedim? zaten sen alamıyorsun da sistemi... hemen üzülmeye ne meraklısınız
Son 1 haftadır Abdullah abi bu sorularla boğuluyor :dRütbeye göre mi üyelik tarihine göre mi bu arada?
Kardeşim eline emeğine sağlık, güzel bir sistem olacağından şüphem yok başarılarının devamını dilerim.Neye üzüldün kardeşim? 10K'ya RX 6500 XT sistem mi satıyoruz dedim? zaten sen alamıyorsun da sistemi... hemen üzülmeye ne meraklısınız
Merak işteSon 1 haftadır Abdullah abi bu sorularla boğuluyor :d
Uzun zamandır bu sistemi bekliyorum. Böyle bir şey varsa üzülürüm açıkçası. Bilgisi olan arkadaşlarımız varsa aydınlatırsa çok sevinirimSon 1 haftadır Abdullah abi bu sorularla boğuluyor :d
Millet merak ediyor alabilecek mi alamayacak mı Yeni gelip veya hiç mesajı olmayanların sorması saçma ama mesela bronze olanlar merak ediyor yaniSon 1 haftadır Abdullah abi bu sorularla boğuluyor :d
Millet merak ediyor alabilecek mi alamayacak mı Yeni gelip veya hiç mesajı olmayanların sorması saçma ama mesela bronze olanlar merak ediyor yani