Bu fiyat tahminini yapmak gerçekten zor olmadımı senin için?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat ise 6000-7000 bandında olabilir
6k güzel olur ama bı tık zor gibi dolar 15 küsür oldu fiyat 6500 6800 arası olabilir6 Bin TL olacaktır. i3 10100f + rx6500xt. İnşallah güzel stok olur
Galiba sinerji ile olacak Abdullah abinin attığı ekran kartı postunu beğenmiştiSistemin fiyatı şüphesiz güzel olacaktır ama keşke İtopya ile anlaşmasalar. Her seferinde site çöküyor ve 300 stok varsa alan 10 kişi anca görüyoruz. Şaibeli
Sinerji ile anlaşmış olabilirler mi 6500xt gönderini beğenmiş hem de itopya ayrı ayın sistemi çıkarıyorSistemin fiyatı şüphesiz güzel olacaktır ama keşke İtopya ile anlaşmasalar. Her seferinde site çöküyor ve 300 stok varsa alan 10 kişi anca görüyoruz. Şaibeli
hocam muhtemelen sinerjiSistemin fiyatı şüphesiz güzel olacaktır ama keşke İtopya ile anlaşmasalar. Her seferinde site çöküyor ve 300 stok varsa alan 10 kişi anca görüyoruz. Şaibeli
hocam duyuruldu 6500xt gelecekRx6600 olması muhtemel.
hocam o da eskiden çökmüştü diye hatırlıyorumSinerji en azından çökmez
Abdullah abi instagramda 6k olmayacağını söyledi büyük ihtimal 7- 7.5k ya gelirHocam ben tam anlayamadım yeni geldim de şimdi sistem 6-7-8k civarı olacak ve almak için forumda rütbemizin mi olması lazım