tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
nerde reis kaçırdım benhocam 6500xt açıklandı
nerde reis kaçırdım benhocam 6500xt açıklandı
instagramdan açıklandı hocamnerde reis kaçırdım ben
Kanka bronz veya silver olmak için kaç mesaj yazmamiz gerekiyorDeğil dostum ama geçen sistem silver'di.
İşlemci tahmininde bulunuyorum "10100F".
Bronz 500,Silver 2000.Kanka bronz veya silver olmak için kaç mesaj yazmamiz gerekiyor
Instagramda açıkladınerde reis kaçırdım ben
tamamdır teşekkürlerinstagramdan açıklandı hocam
Bronz olursa yapabilirim belkiBronz 500,Silver 2000.
rica ederimtamamdır teşekkürler
Yarına kadar 500 yorum yapabilmen çok zor dostum,gerekli gereksiz yorum kasmaya çalışıp konu hortlatırsan ban yiyebilirsin.Bronz olursa yapabilirim belki
maalesef neredeyse imkansız hocamBronz olursa yapabilirim belki
Ya 5 yıldır bekliyorum belki benim gibi bir sürü insan var keşke rank olmasaYarına kadar 500 yorum yapabilmen çok zor dostum,gerekli gereksiz yorum kasmaya çalışıp konu hortlatırsan ban yiyebilirsin.
Önceki sefer şey diyorlardı direkt isim alıp verdilermaalesef neredeyse imkansız hocam
belki katılım tarihine de bakaılır ama pek sanmıyorum
O zaman forumdaki emekçiyle farkın kalmaz ki dostum,foruma özel olmasının ne anlamı kalıyor.Ya 5 yıldır bekliyorum belki benim gibi bir sürü insan var keşke rank olmasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki sefer şey diyorlardı direkt isim alıp verdiler
hocam üstteki arkadaşın da dediği gibi foruma bunca zamandır emek veren insanların emeği de hiçe sayılamaz bence rank olması daha mantıklıYa 5 yıldır bekliyorum belki benim gibi bir sürü insan var keşke rank olmasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki sefer şey diyorlardı direkt isim alıp verdiler