Şartlar bugün videoda açıklanacak. Kesin konuşmayayım ama muhtemelen belli bir sınır olacak. 2000 mesaj üstü, 5000 mesaj üstü gibi.Bilgisayara çok ihtiyacım var ve formda yeniyim nasıl alabilirim ilk bilgisayarım olacak
Daha önce forma özel sistem olmuş muydu bu ilk mı? Formda şartı tutan ama almayacak olan arkadaşların yerine alabilirmiyim böyle bir şansım var mıdırŞartlar bugün videoda açıklanacak. Kesin konuşmayayım ama muhtemelen belli bir sınır olacak. 2000 mesaj üstü, 5000 mesaj üstü gibi.
Yani alman imkansız. (Sınır olursa)
Evet olmuştu, silver ve üzeri (2000 mesaj üzeri) üyeler yararlanabildi. Şartları videoda söyleyeceğini belirtti.Daha önce forma özel sistem olmuş muydu bu ilk mı? Formda şartı tutan ama almayacak olan arkadaşların yerine alabilirmiyim böyle bir şansım var mıdır
SanmıyorumFormda şartı tutan ama almayacak olan arkadaşların yerine alabilirmiyim böyle bir şansım var mıdır
Hayır tabikide öyle bir şey olamazFormda şartı tutan ama almayacak olan arkadaşların yerine alabilirmiyim böyle bir şansım var mıdır
80+ inşallah olmazOnun istediği işlemci ve diğer bileşenler çok yüksekti.
Hayırlısı olsun bakalım çok heyecanlıyım.
12100F tarzı olmayacak olmayacak onu anladım.
80+ Rütbesi alamayacak onuda anladım.
6500XT PCI 3.0 olacak onuda anladım(umarım 4.0 için özelleştime seçenekği gelir.)
Ah ah hayırlısı olsun.
2000 mesaj ne siz başka yerde takilmiyonuz muEvet olmuştu, silver ve üzeri (2000 mesaj üzeri) üyeler yararlanabildi. Şartları videoda söyleyeceğini belirtti.
Sanmıyorum
Bizede lazım ins bol stokludurBize lazım bir tane ya inşallah alabiliriz
2000 mesaj az bile, umarım 5000 üstü olur. Senelerdir var bu forum.80+ inşallah olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 mesaj ne siz başka yerde takilmiyonuz mu
Bizede lazım ins bol stokludur
Bizde öyle dostum yaKesinlikle katılıyorum 4 yıldır takip ediyorum yeni foruma katılmak aklıma geldi 2 ay önce
hocam insanlar bu mesajları uzun süreç içinde yazıyor80+ inşallah olmaz
2000 mesaj ne siz başka yerde takilmiyonuz mu
Bizede lazım ins bol stokludur
+12000 mesaj az bile, umarım 5000 üstü olur. Senelerdir var bu forum.+1
Konuş be kral arkandayiz , grup kur girelim o grubakardeşim işim var gücüm var burda takılmak zorunda değilim kendine göre haklı olabilirsin foruma özel sistem denirse ben de bu forumun üyesiyim hakkım var demektir
İns alamazsınhocam insanlar bu mesajları uzun süreç içinde yazıyor
+1
neden hocam?Konuş be kral arkandayiz , grup kur girelim o gruba
İns alamazsın