Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
Beni gören yok mu len?
Yerini nasıl da biliyor.Beni F'e koysana.
Nasıl da biliyorum ama?Yerini nasıl da biliyor.
Bir an aklıma geldi ben de böyle bir şey yaptım.Pek photoshop bilgim yok o yüzden idare edin.Üyeleri genel olarak aramızda muhabbet geçen ve çeşitli konularda insanlara yardım ederken gördüm kişilerden seçtim.Unuttuğum varsa kusura bakmasın.
Alıntıyı görüntüle
Bunu ana konu olarak düşünebilirsiniz.Kendi katman listelerinizi bu konunun altına bırakabilirsiniz.
lütfen f ile e arasına evga katmanına kendimi istiyorum üzdün evga fanınıBir an aklıma geldi ben de böyle bir şey yaptım.Pek photoshop bilgim yok o yüzden idare edin.Üyeleri genel olarak aramızda muhabbet geçen ve çeşitli konularda insanlara yardım ederken gördüm kişilerden seçtim.Unuttuğum varsa kusura bakmasın.
Alıntıyı görüntüle
Bunu ana konu olarak düşünebilirsiniz.Kendi katman listelerinizi bu konunun altına bırakabilirsiniz.
Adamsın FERRUM!Katman ekleyecektim ama o kadar yeteneğim yok.
Orası öyle tabi ama genel olarak nasıl olduğunu bildiğim kişileri koydum.Mesela seni koyamam çünkü bilmiyorum seni.Forumdaki 54k Üyeden 16sını koyman bari küçük küçük isminle koysaydın
Tabi olmAdamsın FERRUM!
Sek erkek.Orası öyle tabi ama genel olarak nasıl olduğunu bildiğim kişileri koydum.Mesela seni koyamam çünkü bilmiyorum seni.
Post automatically merged:
Tabi olm
forumunEee yani neyin katmani