Neler Yeni

Da foruma özel f/p sistem

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
hiçbir şey yapmadan mı? kardeşim youtubede twitchde her yerde aboneyim severek izliyip takip ediyor bir çoğumuz asıl sen sadece buradasın diye benim bizim yaptıklarımızı yapmayarak yararlanman doğru değil
Adam 2 hafta önce moderatördü. :D Forumda olsan bunu bilirdin. Bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz.
Sistem ''sadece forum üyelerine özel'' diye belirtildi zaten. Daha 10 mesajın var, foruma hiçbir katkın yok. Sadece videolarını izledin diye ayrıcalık tanınmaması gereken sensin. Konuyu açmandan sistem için kayıt olduğun belli zaten. Buradaki herkes zaten DA'yı her yerden takip eden insanlar. Biz sadece video izleyerek değil, adamın takipçilerine de yardım ediyoruz bu forumda. Video izleyenlerden ayrıcalığımız bu. Foruma yeni gelmişsin, 10 mesajın var ve hepsi sistem ile alakalı. Senin amacın forumu geliştirmek değil, ucuza sistem almak. Bunca zaman forumda olup, insanlara yardım eden kişi mi sistemi hakediyor, sizin gibi fırsatçılar mı?

alisxzy

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
Adam 2 hafta önce moderatördü. :D Forumda olsan bunu bilirdin. Bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz.
Sistem ''sadece forum üyelerine özel'' diye belirtildi zaten. Daha 10 mesajın var, foruma hiçbir katkın yok. Sadece videolarını izledin diye ayrıcalık tanınmaması gereken sensin. Konuyu açmandan sistem için kayıt olduğun belli zaten. Buradaki herkes zaten DA'yı her yerden takip eden insanlar. Biz sadece video izleyerek değil, adamın takipçilerine de yardım ediyoruz bu forumda. Video izleyenlerden ayrıcalığımız bu. Foruma yeni gelmişsin, 10 mesajın var ve hepsi sistem ile alakalı. Senin amacın forumu geliştirmek değil, ucuza sistem almak. Bunca zaman forumda olup, insanlara yardım eden kişi mi sistemi hakediyor, sizin gibi fırsatçılar mı
zaten en başında belirttim foruma yeni katıldığımı ve sadece 10 mesajın var diyorsun bilmediğim konu hakkında ne fikir verebilirim? işinize geldiği gibi bakıyorsunuz olaya hala biraz objektif bakın az şu olaya evet benim amacım foruma geliştirmek değil çünkü forumu geliştiricek kadar bilgim yok ve ben bu adamı kaç yıldır takip edip destekliyorum hem izlenme hemde twitchde maddi açıdan sen gelmiş ucuza sistem alabilmekten bahsediyorsun 50 tane sistem videosu vardı birini bile mi alamazdım ben sistemi almasamda sevip destekledim kendinizi boşa özelleştirmeye çalışmayın çoğunuz burda eski olduğunuzdan diğerlerinden farklı hissedip böbürleniyorsunuz ama kimin daha çok destek verdiğini buradaki mesajlardan anlayamazsın takipçiyi destekçi ayırt ederek bölerek yanlış yollara çekiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

biri twitchde bağış yapar abone olur diğerinin abone olcak bağış yapcak durumu olmaz vb. ama her videosunu izleyip destekler ikiside takipçidir destekçidir ayırt edilmesi haksızlık olur

Mojo jojo

80+ Silver
3 haftadır formu takipteyim yeni sistem hakkında çoğu lige göre sınıflandırılacağını tahmin ediyor yeni gelen üyeler sistemi alamıcak ve alamamalı diyor.
ben forma yeni üyeyim pc konusundada ortaseviye bilgi sahibiiyim parçalar hakkında kimseye yanlış fikir vermek istemem bilmediğim konu hakkında... forma yeni katılmış olmam donanım arşivini yeni takip ediyor anlamına gelmez youtubede instagramda twitchde aboneyim her yerden yıllardır takip edip destekliyorum belki de formdaki bazılarından daha çok destekleyip izliyorum sırf forma yeni katıldığımız için eğer çıkıcak sistemi alamazsak büyük haksızlık olur takip eden her abonesi formda olamayabilir bilgisi yoktur paylaşım yapamaz ama diğer her yerden yıllardır takiptedir severek izleyipn destekliyordur formdaki 1 yıllık üyeden daha fazla takipçisidir belki de umarım böyle bir ayrım olmaz gerçek destekçileri takipçileri sevenleri sadece form a göre ayırt edilmemeli saygılar sevgiler dostlar
Sistem için geldiğini keşke bu kadar belli etmeseydin...
Ne kadar değerliymiş, yağ çek bir de.
Gerçek takipçi falan demişsin "sen gerçek bir takipçi değilsin". İstediğin yerden istediğin kadar takip et, bu foruma sırf sistem için geldin ve onu da almayı hak etmiyorsun.

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
Sistem için geldiğini keşke bu kadar belli etmeseydin...
Ne kadar değerliymiş, yağ çek bir de.
Gerçek takipçi falan demişsin "sen gerçek bir takipçi değilsin". İstediğin yer den istediğin kadar takip et, bu foruma sırf sistem için geldin ve onu da almayı hak etmiyorsun.
aynen aynen bak sen hakettin şuan forum da aktifsin vaov vaov çok büyük destekçisisin çünkü forumda yazı yazdın tebrikler

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
zaten en başında belirttim foruma yeni katıldığımı ve sadece 10 mesajın var diyorsun bilmediğim konu hakkında ne fikir verebilirim? işinize geldiği gibi bakıyorsunuz olaya hala biraz objektif bakın az şu olaya evet benim amacım foruma geliştirmek değil çünkü forumu geliştiricek kadar bilgim yok ve ben bu adamı kaç yıldır takip edip destekliyorum hem izlenme hemde twitchde maddi açıdan sen gelmiş ucuza sistem alabilmekten bahsediyorsun 50 tane sistem videosu vardı birini bile mi alamazdım ben sistemi almasamda sevip destekledim kendinizi boşa özelleştirmeye çalışmayın çoğunuz burda eski olduğunuzdan diğerlerinden farklı hissedip böbürleniyorsunuz ama kimin daha çok destek verdiğini buradaki mesajlardan anlayamazsın takipçiyi destekçi ayırt ederek bölerek yanlış yollara çekiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

biri twitchde bağış yapar abone olur diğerinin abone olcak bağış yapcak durumu olmaz vb. ama her videosunu izleyip destekler ikiside takipçidir destekçidir ayırt edilmesi haksızlık olur
youtube danda sistem veriyor ordan alsaydın boş konuşmaya gerek yok senin burda bunu demen hiçbir şey değiştirmeyecek abdullah abi git kendin söyle senin burda bizim le konuşman hiçbir şey değiştirmeyecek zamanını harcama

Mojo jojo

80+ Silver
aynen aynen bak sen hakettin şuan forum da aktifsin vaov vaov çok büyük destekçisisin çünkü forumda yazı yazdın tebrikler
Yalnız ben sistem falan istemiyorum. Konsol alıcam, bilmeden konuşman üzücü.
Sistem falan da istemiyorum.

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
youtube danda sistem veriyor ordan alsaydın boş konuşmaya gerek yok senin burda bunu demen hiçbir şey değiştirmeyecek abdullah abi git kendin söyle senin burda bizim le konuşman hiçbir şey değiştirmeyecek zamanını harcama
bir şeyi değiştirmicek zaten abdullah görmez bile büyük ihtimal ben buradakilerin tepkileri için yazdım bu konuyu rahatsız oluyorsan sende cevap vermeyebilirsin zamanın boşa gitmez

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
bir şeyi değiştirmicek zaten abdullah görmez bile büyük ihtimal ben buradakilerin tepkileri için yazdım bu konuyu rahatsız oluyorsan sende cevap vermeyebilirsin zamanın boşa gitmez
peki

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
Yalnız ben sistem falan istemiyorum. Konsol alıcam, bilmeden konuşman üzücü.
Sistem falan da istemiyorum.
haketme kısmı sistem felan değil gerçek takipçiyi kast ettim sen nasıl benim hakkımda bilmeden gerçek takipçi değilsin felan diyorsan bilmeden sadece foruma göre yargılıyabiliyorsan verdiğim takibi desteği bilmeden bende senin gibi bilmeden konuşmaya hak kazanabilirim herhalde

Mojo jojo

80+ Silver
haketme kısmı sistem felan değil gerçek takipçiyi kast ettim sen nasıl benim hakkımda bilmeden gerçek takipçi değilsin felan diyorsan bilmeden sadece foruma göre yargılıyabiliyorsan verdiğim takibi desteği bilmeden bende senin gibi bilmeden konuşmaya hak kazanabilirim herhalde
Foruma özel verilecek, hesabın üzerinden konuşmak en doğrusu.
Yani hakkında bilmem gereken tek şey forum hesabın, onda da pek bir şey yok.
Peki bundan 2-3 hafta önce kimler, kaç kişi modluğu bıraktı? Der misin?

En İyi Cevap
1
3 haftadır formu takipteyim yeni sistem hakkında çoğu lige göre sınıflandırılacağını tahmin ediyor yeni gelen üyeler sistemi alamıcak ve alamamalı diyor.
ben forma yeni üyeyim pc konusundada ortaseviye bilgi sahibiiyim parçalar hakkında kimseye yanlış fikir vermek istemem bilmediğim konu hakkında... forma yeni katılmış olmam donanım arşivini yeni takip ediyor anlamına gelmez youtubede instagramda twitchde aboneyim her yerden yıllardır takip edip destekliyorum belki de formdaki bazılarından daha çok destekleyip izliyorum sırf forma yeni katıldığımız için eğer çıkıcak sistemi alamazsak büyük haksızlık olur takip eden her abonesi formda olamayabilir bilgisi yoktur paylaşım yapamaz ama diğer her yerden yıllardır takiptedir severek izleyipn destekliyordur formdaki 1 yıllık üyeden daha fazla takipçisidir belki de umarım böyle bir ayrım olmaz gerçek destekçileri takipçileri sevenleri sadece form a göre ayırt edilmemeli saygılar sevgiler dostlar
Yeni gelenlerin almaması haksızlık olmaz sırf sistem için gelenlerin alamaması gerek bence sende yeni gelmişsin ama beklersen forum için özel sistemi almazsın ama Abdullah abi normal herkes için çıkaracağı sistemden alabilirsin

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
İndirimli sistem kovalayanlar için değil.
Gerçek üyelere, foruma ve insanlara faydalı olanlar için.
bu adamın 1 milyonu aşkın takipçisi destekçisi var hepsi teknoloji konusunda çok bilgili değil foruma ve insanlara faydalı olmasada donanım arşivine faydalı ve destekleyiciler siz burda bilgilisiniz diye kendinizi özelleştirme çabasındasınız hala ama şu bir gerçek sen burda forumda dururak diğer destekçileri kimi bağış kimi beğeni kimi izlenme sayısını 2 ye katlıyor bu da bir gerçek takipçi destekçidir sadece buraya veya youtubeye twitche özgü değildir gerçek üye kısmı insanlar nerden desteklerse desteklesin donanım arşivine maddi veya manevi katkısı olan her üye gerçek üyedir

Top Bottom