Tremolo
80+ Bronze
Dahası
Konuyu yanlış yere açmışsınız onu diyecektim.Buyur hocam
Konuyu yanlış yere açmışsınız onu diyecektim.Buyur hocam
Hocam dedim burda etkileşim var belki yazarlar neyse yeni konu açayım yazan olur zaten bu arada bu hack olayını çözmenize sevindim abi @Abdullah HacıgülKonuyu yanlış yere açmışsınız onu diyecektim.
Kardeşim ingilizcede büyük i yokMadem Hacked by WorthLess O ZAMAN DAVA İS COMİNG!
(Hak ettiler abi sonuna kadar, bırakma.)
Kolaymış baksana 18 yaşında eleman hacklemiş.Krallllllll.Kolay mı öyle D.A yı hacklemek?
İsrail hakkında güzel planlarım var 20 sene sonra ölmezsek görüselim .Kendini yaktı genç bu site ile uğraşacağına gidip İsrail'in sitelerini filan hackleseymis
18 yaşında ve adı Ayhan mış.Bugün forumumuzda gerçekleştirilen hack girişiminde saldırıyı yapan kişi kendini gizlediğini zannetsede kendisinin İstanbul'daki bir VDS sunucudan hizmet aldığını tespit ettik şimdi ise o VDS firması ile irtibata geçip hukuki süreci başlatmak için gerekli işlemlere başladık. Tek diyeceğim şey emeğimize küfür eden bu arkadaş için bir an olsun davadan vazgeçmeyeceğiz. Bunu yapan kişi 18 yaşlarında ya var ya yok kendisine yazık oldu! ne gerek vardı?
Alıntıyı görüntüle
Gereksiz gaza gelmişim çaktırma xdKolaymış baksana 18 yaşında eleman hacklemiş.